promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz a Hal a tortán után is kivágta a biztosítékot, Bíró Ica keményen odaszólt
Borítókép:  TV2 (screenshot/Halatortán)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindig mindenre van magyarázat.

Bár már a TV2-n futó Hal a tortában egy teljesen más csapat verseng a legjobb házigazda, illetve szakács díjért, az egykori magyar valóságshow győztes a napokban összeszegezte a műsorban lévő viselkedését. Tudniillik nem telt el úgy egy este, hogy Alekosz ne szólt volna be valamelyik celebtársának.

A VV4 győztese a minap a hivatalos Facebook oldalán osztotta meg, hogy számára a Hal a tortán egy emberkísérlet volt. Azzal kezdte a véleményét, hogy kijelentette:

„A hétfőt azzal indítottam, hogy ez nem kimondottan a munkásosztálynak lesz való, miközben épphogy végig a munkásosztálynak játszottam. Persze, a proletár fröcsögött és böfögött. Ez a dolga. Az enyém pedig, amit láttak. Amit itt gondoltak."

Majd hozzátette:

„Megállapítom, hogy az emberkísérlet az attól elvárt eredményt hibátlanul hozta."

De ezt összefoglalta utána egy Blikknek adott interjújában is, miszerint

„ez egy jól felépített, átgondolt, Alekosz által irányított, több emberre kiható emberkísérlet volt az adásban, és hát az interneten is”

Az egyik társa a műsorban, Bíró Ica erre annyira kifakadt, hogy a saját közösségi oldalán reagált Alekosz kijelentéseire. Leginkább az emberkísérlet szó volt az, ami a magyar dívánál kiütötte a biztosítékot:

„A botrányhős szándékos újraélesztése miatt kellett elviselni a csapathoz való undokságait a froclizásait, sértő megjegyzéseit (...)

Reménykedtünk, hogy csak simán, hülye vagy, ... de nem! A kajával nem kísérletezel, ok ez szép ..., de velünk, embertársaiddal igen..!? És ez szerinted helyes út a BOTRÁNYHŐS MOST ÚJRA FÜRDIK A MAGA ÁLTAL GERJESZTETT BOTRÁNYÁBAN!! ÚGY, HOGY A MŰSOR SZEREPLŐIT HASZNÁLTAD KI!"

S hogy ehhez vajon Alekosznak lesz bármiféle hozzáfűznivalója? Ki tudja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás