promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz ismét odapörkölt, fogjuk a fejünket a csattanós beszólásától a Hal a tortánban
Borítókép:  TV2 (screenshot/Édes Élet)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egykori magyar valóságshow-hős nélkül lassan el se lehet képzelni a kereskedelmi csatornák műsorait.

Egy újabb csapat küzd meg egymással december ötödike óta a Hal a tortában: Kiss Ernő Zsolt, Horváth Éva, Bíró Ica, Nagy Noémi és Alekosz. Még el sem kezdődött a műsor, de a TV2 által kirakott előzetes alapján is sejteni lehetett, hogy az egykori valóságshow-győztes nem okoz majd a nézőknek csalódást és hozni fogja önmaga stílusát.

Már az első házigazdát, Horváth Évát is betalálta a csipkelődéseivel és ebből úgy látszik, a második napra is jutott.

A következő magyar celeb, aki megvendégelte a kis csapatot, Kiss Ernő Zsolt színművész volt. Bár először még Nagy Noémival találtak nagyon egymásra, hiszen a designer személyében Alekosz igazi erős versenytársra lelt.

„Emléktetsz is engem az egész Kádár-rendszerre"

- hagyta el a száját Noéminak az egyszerű véleménye a VV sztárról, aki hirtelen ezt le se tudta reagálni. Egyébként a csapat tipikus nője is szerepet kapott, hiszen Horváth Éva szerint Alekosz egész biztosan szerelmes Noémiba, mert mindig fotókat készít róla, de természetesen csak engedélykérés után. Ezt a teóriáját azonban a magyar volt szépségkirálynő csak négyszemközt árulta el a kameráknak.

Annyira jól telt az idő, hogy a főételnél Alekosz egy kicsit lemaradt, és ő még akkor is azt ette, amikor a házigazda már hozta a többieknek a desszertet.

„Alekosz, te folytasd nyugodtan még a főételt! Én meghoztam a többieknek a desszertet. De érezd jól magad".

A görög életérzésű celeb erre megnyugtatta Ernőt, hogy őt nem zavarja, és ő sem zavartatja magát, mert ilyen lassan eszik. De azért csípősen hozzátette, már-már maga előtt mormolva, hogy:

„Csak azt nem értem, miért nem várták meg, amíg az egyik vendég befejezi".

Az adás végén a kameráknak azért még bevallotta Alekosz az alábbit:

„A desszert az egy női fogás az étkezés végére. A tiramisu is egy női desszert. Megkóstoltam ugyan, nagyon jó volt, de különösebben nem vagyok édesszájú. És a férfiak ne is legyenek! Egyék a süteményeket csak a nők!”

Tehát valójában kiderült, hogy minden úgy történt, ahogy azt a VV-hős akarta és igazából ő az egyedüli igazi férfi:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás