promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz hozza a formáját, és elviselhetetlen lesz a Hal a tortán következő részében
Borítókép:  TV2 (screenshot/Halatortán)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

December 5-e estéjén jön a TV2 vacsoraműsorának újabb csapata.

Mióta elindult az RTL Való Világ legújabb évada, folyamatosan jelennek meg régi VV-s videók a TikTokon. Így került újra napvilágra a talán egyik legközkedveltebb és legnépszerűbb szerelmi vallomás, amit Alekosz intézett Baukó Évához. Sok kommentelő szerint a VV4 volt a legszórakoztatóbb az összes Való Világ közül.

Viszont szerencsére a VV4 után is megmaradt a köztudatban Alekosz, bár a nagy szerelem úgy tűnik mégsem volt igazán nagy szerelem, de külön-külön Évával minden bizonnyal mindketten a celebek élvonalában vannak a mai napig.

Hétfőn új csapat jelenik meg a TV2-n futó Hal a tortában, és az előzetesből kiderül, hogy bizony, Alekosz is benne lesz. Horváth Éva, magyar szépségkirálynő és műsorvezető lesz majd az első adás házigazdája, ő fogja tesztelni főzőtudományát a többieken.

Azonban már a videóból kiderül, hogy a VV hős már az első másodpercekben hozni fogja önmagát, és már akkor beleköt Évába, amikor welcome drink helyett fejenállásra akarja ösztönözni,

„Na ne viccelj velem!"

Azt, hogy végül Alekosz megcsinálja-e a fejenállást, nem derül ki, viszont az igen, hogy az est hátralevő részében elég erősen próbálja kritizálni az egykori szépségkirálynőt: hol hajszálat lát az egyik felszolgált ételben, hol abba köt bele, hogy Éva kinek szed először. De hát mint tudjuk, Alekosznak különleges receptje van arra, hogyan kell bánni egy nővel, így lehet, hogy csak a saját udvarlási technikáját alkalmazza a csinos házigazdán. Mindenesetre a héten mindenképp kiderül, hogy Horváth Éva mennyire kezeli jól a csipkelődéseket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás