promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz kegyetlenül beleállt a kispénzűekbe, ismét port kavart a valóságshow-hős
Borítókép:  RTL (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mi számít normának az egykori VV győztes szerint?

A VV egykori győztese, Alekosz állandóan aktív a saját Facebook oldalán, aminek köszönhetően körülbelül minden másnap címlapokon szerepel. A magyar celeb már lassan mindenkinek beszólt, és hihetetlen magabiztosságal teszi mindezt.

Alekosz két dologról ismeretes, vagy lehet inkább három is: az alkoholról, a sarkalatos véleményéről és a nők már-már eltúlzott és néha bántó csodálásáról. A  napokban óránként osztott meg egy-egy videót arról, hogy éppen hol van és mit csinál, vagy éppen csak egy adott témáról mondja el a saját maga stílusában a filozófikus véleményét.

Ezekből a videókból lehetett tudni, hogy Alekosz a szokásos hétvégi iszogatásán van túl, ahonnan természetesen nem hiányoztak a hölgyek sem. Az egyik ilyen felvételen az egykori VV győztes igen nagy felháborodást keltő kijelentést tett az átlagos emberek élethelyzetére célozva,

„Én rendszeresen fogyasztok magában is mindenféle ételkülönlegességet, és ezekre az étkezésekre igenis hajlandó vagyok több mint 200 ezer forintot is elkölteni. Úgy vallom, hogy a minőségnek meg kell fizetni az árát, még akkor is, ha vannak olyanok, akiknek ilyen menükre nem telik a fizetésükből."

Erre a monológra aztán csakúgy jöttek a negatív kommentek, amiket a minap elégelt meg a valóságshow-guru és egy igen velős friss bejegyzésben mondta el a véleményét arról, hogy őt szerinte csak a munkásosztálybeliek bántják és legszívesebben elvenné tőlük még az internetet is.

„A proletariátusnak miért van internet hozzáférése? Világosan látszik, hogy Alekosz posztjai alatt, a munkásosztály hőbörög, méltatlankodik, meg izeg-mozog. Az értelmiség, a művészvilág, a kollégák egyetértenek velem, bólogatnak."

De ezzel nem fejezte még be hősünk.

„A munkás csak dolgozzon!! Ne kommentáljon. Feró is megmondta. 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás. Internetről szó se volt. A világháló az értelmiség szalonja, ahol is eszmét cserél, olvas, informálódik. Ha énekes, akkor narkót rendel."

Az egészet pedig úgy írta alá, miután már az egyiptomiakat is felhozta példának, hogy:

„Országunk üzemeibe készülődő
Nagy Alekosz - munkásőr."

Íme Alekosz bejegyzése teljes egészében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás