promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális leleplezés a TV2-n, csalás történt az Ázsia Expressz-ben, Ördög Nóra teljesen kiakadt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra rögtön kiszúrta, hogy milyen aljas csaláshoz folyamodtak az Ázsia Expressz játékosai.

Az Ázsia Expressz a TV2 egyik kiemelt műsora, ami nagy népszerűséggel fut. Azonban vannak olyan jelenetek, amik nem kerülnek bele a televíziós adásokba; ezeket később a TV2 Play-en teszik közzé. A kivágott jelenetek között volt például az is, amiben Alekoszéknak menekülniük kellett az egyik szálláshelyről, miután meglátták, hogy mi is az valójában.

Most ismét további kimaradt részeket publikáltak: az egyikben egy igen gusztustalannak tűnő dolgot falatozik Alekosz. A játékosoknak ki kellett találniuk, hogy milyen alapanyagok, fűszerek kerültek bele az eléjük rakott ételbe, de a Való Világ egykori szereplője meg volt győződve arról, hogy valami belsőséget raktak eléjük.

Valójában egy híres mexikói szószról volt szó, a mole-ról, amit most a játékosoknak önmagában tálaltak ki, de a mexikóiak sosem eszik így. Ez egy csokis-chilis szósz, igen ízletes, bár kétségtelen, hogy a kinézete nem éppen étvágygerjesztő.


Nemcsak Alekoszék, de Kecskés Enikő és Völgyi Zsuzsi sem tudta beazonosítani, hogy mit esznek. Az utolsó, amire tippeltek volna, még az sem a mole lett volna, előbb gondolták azt, hogy valami ürüléket, vagy ahogy ők fogalmaztak, "fekáliát" kaptak.


Egy aljas csalás is történt az Ázsia Expressz legutóbbi adásában, ugyanis Sipos F. Tamás és fia, Dani hamis nevekkel próbálták átverni Ördög Nórát, és így hamarabb akarták teljesíteni a feladatot. A műsorvezető persze rögtön észrevette, ezért utána bekeményített a többi beérkező játékosnál.

Kucsera Gábor és Tóth Dávid fel volt háborodva azon, hogy játékostársaik ilyen módszerhez folyamodtak. Az alábbi jelenet is a kivágott részek között végezte, de a TV2 Play-re ez is felkerült.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás