promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiestek, mégis folytathatják a versenyt az Ázsia Expressz játékosai, nem mindenki örül a fordulatnak
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlan fordulat az Ázsia Expresszben, visszatérnek a kiesett játékosok.

Nem először fordul elő az Ázsia Expressz történetében, hogy egy kiesett versenyző visszatér a műsorba, és folytathatja a játékot. Ezt a szabályt még a 2. évadban vezették be: a lényege, hogy néhány már kiesett versenyzőnek újabb esélyt adnak, viszont nem jöhet vissza egy kiesett páros mindkét tagja, ezt előre meg kell beszélniük egymás között.

Annak idején Hódi Pamela is így jött vissza a műsorba, de nem az eredeti párjával, Huszár Zsófival, hanem Bereczki Krisztián testépítővel.

Most Kecskés Enikő és Völgyi Zsuzsi kap egy új esélyt arra, hogy megnyerjék az Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát! nevű évadot, de nem mindenki örül ennek a fordulatnak. Azt Alekosz nem titkolja, hogy nagyon tetszik neki Enikő, de Réka pont emiatt morgolódik majd, hogy a gyönyörű modell visszatér a játékba.

„Éljetek boldogan!”

- zárta le a témát sértődötten Varsányi Réka.


Enikő és Kafi a pénteki adásban esett ki, mivel utolsóként végeztek az aznapi játékban, Kafi ezért magát hibáztatta, a TV2 Play-re került fel egy háttérbeszélgetés az adás után, amiben a két versenyző kendőzetlen őszinteséggel mesélt a műsorban történtekről.


Azt nem tudni, hogy az Ázsia Expressz idei évada meddig tart még, de már bejelentették, hogy november 6-án, hétfőn indul a Párharc Stohl Andrással, szóval vagy Ördög Nóráék, vagy A Nagy Ő fog addig lekerülni a képernyőről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás