promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kirúgták Alekoszt, lapátra került az Ázsia Expressz macsóskodó izomcelebje
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kidobták Alekoszt, ennyi volt neki.

Alekosz és Varsányi Réka kapcsolata igen különleges viszony, hiszen nem volt köztük párkapcsolat, nem volt igazából szerelem, de mégis olyannyira kötődtek egymáshoz, hogy ez már több volt puszta barátságnál. Mikor elindult az Ázsia Expressz, az izomceleb a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában mondta azt, hogy a kaland reality csak tovább erősítette a kapcsolatukat.

Hozzá kell tenni, hogy az egykori villalakó eléggé kihúzta a gyufát a műsorvezetőknél, miután kiderült, hogy Alekosz mindent Varsányi Rékával csináltatott, vele cipeltette a nehezebb táskákat, és minden feladatnak a nehezét rá hárította.

Ahogy zajlik a műsor, a nézők közül sokan tényleg nem értik, hogy Réka hogy engedhet meg ennyi mindent Alekosznak. A kommentszekciókban több olyan hozzászóló véleménye is olvasható, akik szerint Alekosz élvezi, hogy megalázhatja Rékát, hogy dirigálhat neki, vagy - ahogy a nézők fogalmaztak - csicskáztathatja.

Most az Ázsia Expressz keddig adásában megint lesz egy jelenet, amiben Alekosz lustának nevezi Rékát, mert szerinte nem csinál semmit.

Az izomceleb elkezdi a videóban sorolni, hogy otthon Réka főzött, ellátta őt, Mexikóban pedig a cipőjét sem takarította ki.


Úgy tűnik, Réka végleg megelégelte, hogy megalázzák és dolgoztatják, ugyanis úgy döntött, szakít Alekosszal. A Való Világ egykori szereplőjét tehát kirúgták, amiről Lakatos Levente műsorában beszélt bővebben a kétgyermekes anyuka.

„Sok sérelmet okoztunk egymásnak. Vagyis én elmondhatom, hogy sok sérelmem van vele kapcsolatban. Valójában már odáig jutottam, hogy akkor is elgondolkoznék, hogy szeretném -e, ha ő most egy virágcsokorral esedezne. Hiszen erre nagyon sok lehetősége lett volna, de nem élt vele és valójában nem is szeretne élni vele. Én viszont ezt tovább nem tűröm. Úgy érzem, hogy visszaélt a szeretettemmel és ez nekem már nem fér bele”

- fogalmazott az Ázsia Expressz játékosa.

Sokak szerint Réka jól tette, hogy kiadta Alekosz útját. A vele készült beszélgetésben még többet árul el Alekoszról, a celeb valódi személyiségéről, és a kettejük kapcsolatáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás