promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerült az Ázsia Expressz botrányos felvétele, így dobta ki Alekoszt a barátnője a kamerák előtt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sosem látott dráma az Ázsia Expressz-ben.

Az Ázsia Expressz műsorában napról napra változnak a dolgok, szinte ki sem lehet következtetni, hogy mi fog történni. A versenyzők közül Alekosz és Réka párosával történt valami egészen szokatlan. 

Réka ugyanis egyre rosszabbul viselte Alekoszt, emiatt pedig úgy döntött, hogy nem fogja tovább tűrni az egykori valóságshowhős viselkedését és inkább szakít vele. 

„Én nem akartam szakítani, de álmomban nem gondoltam volna, hogy tegnap este ez be fog következi”

- szólalt fel az összes versenyző és Ördög Nóra előtt Alekosz, majd egy idézettel zárta rövidre az egészet.

„Ha álmodban meghalsz, a valóságban is meghalsz”

- hangzott el az érdekes gondolat.


A szakítás után folytatniuk kellett a versenyt együttes erővel, de semmi sem volt már olyan, mint eddig. Alekosz lehajtott fejjel kullogott, úgy döntött, hogy nem is akar Rékának segíteni. Rosszul érintette a szakítás, a tévéképernyőn úgy tűnt, hogy teljesen összetört. Egy ponton azonban megtörte a csendet és elkezdett beszélni a párjával, több dologra is kíváncsi volt a kapcsolatukat érintően. 

„Miért módosítod a kapcsolatunkat itt? Otthon a kapcsolatunk működött. Ott sem ölelgettelek nyakra-főre, úgy mint egy szerelmespár. Mégis működött”

- kezdte el az összeszólalkozást Alekosz, majd egy hatalmas ellentét alakult ki kettőjük között. Egyáltalán nem úgy tűnik, hogy innen lenne visszaút, Réka ugyanis a párja fejéhez vágta azt is, hogy undorító. 


Már a műsorban is elhangzott, hogy Réka várt volna valamit Alekosztól, ami miatt jobban érzi magát és mellette marad. Úgy tűnik ez egyáltalán nem történt meg, ugyanis a korábban iskola titkárkánt tevékenykedő nő Lakatos Levente műsorában vallotta be, hogy már nem szeretné, ha bármi köze is lenne a Való Világ győzteséhez a továbbiakban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás