promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nézők ezt nem láthatták a tévében, kivágták az Ázsia Expresszből a durva összeveszést
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kafi és Kecskés Enikő erősen összekülönböztek a TV2 népszerű reality műsorában, pedig össze kell tartaniuk, ha nem akarnak ismét kiesni.​

Az utazós reality műsor óriási népszerűséggel fut hétköznap esténként a TV2 csatornáján, az Ázsia Expresszben 7 kalandvágyó híresség vágott neki, hogy kényelmes életüket maguk mögött hagyva, bankkártya, telefon és készpénz nélkül fedezzék fel Mexikó és Guatemala csodás vidékét - a műsor negyedik évada nem véletlenül kapta a Felfedezzük Amerikát alcímet.

Az Ázsia Expressz televíziós adásba azonban nem kerülhet be minden izgalmas részlet, és így történt ez legutóbb is, mikor Kafi és Kecskés enikő, akik civilként felkapott modellként dolgoznak, egy autó hátsó ülésén próbálták kibeszélni a kihívások közben felgyülemlett, kimondatlan feszültségeket.

A két modell egyébként már hetekkel ezelőtt kiestek a játékból, de Ördög Nórának köszönhetően nemrég visszatérhettek, aminek rengeteg néző örült, mivel a lányok nem csak gyönyörűek, hanem nagyon szórakoztató jelenségek is. 

Ez azonban korántsem jelenti azt, hogy mindig tökéletes harmónia működik közöttük. Sajnos előfordul, hogy pont a hozzánk közelállókhoz nem vagyunk teljesen őszinték, mert nem akarjuk megsérteni az érzéseiket, ezzel azonban a saját megéléseinket fojtjuk el.

Ez hosszútávon nagyon káros, mert a sok indulat lassan gyülemlik fel az emberben, aztán vulkánszerűen tör felszínre egy veszekedés alkalmával. A műsor próbára teszi a családtagokból, szerelmesekből és jó barátokból álló párosokat, és most Kecskés Enikő és Kafi barátsága is alaposan megmérettetett.

A konfliktus tisztázásába Kafi vágott bele először egy jármű hátsó ülésén ülve, miután Kecskés Enikő simogatva kért tőle bocsánatot. Kafin azonban ekkor már látszott, hogy ez nem éri el a kívánt hatást, valami őszintén zavarja őt, komoly kibeszélnivalója van.

"Enikő neked az a problémád, hogy nem engedet hogy segítsek neked, te mindent egyedül akarzs megoldani"

Enikő úgy érezte, hogy Kafi megsértődött rá, amiért ő is hozzá szólt a szóban forgó feladathoz, tehát mindkét lány leterítette a lapjait. Kafi azt mondta,

Nem a sértődésről van szó, hanem hogy együtt kell dolgoznunk.

Bár a veszekedés nem fajult tettlegességig, a feszültséget tapintani lehetett, talán nem véletlenül került kivágásra ez az apró, de annál tanulságosabb jelenet. Hogy végül hogyan zárták le a beszélgetést, azt itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás