promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bikinibugyit villantott az Ázsia Expressz egzotikus szépsége, rengeteg férfi fantáziáját megmozgatta a fiatal modell
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szomáliai elnyomásból a divatvilág csúcsára, elképeszető története van az Ázsia Expressz ébenfekete modelljének.

A hétvégén dupla epizóddal startolt el a TV2 népszerű reality műsora, az Ázsia Expressz negyedik évada, mindenre elszánt hírességekkel, akik ezúttal Mexikó és Guatemala csodás vidékén mérettetik meg magukat. A háziasszony szerepében visszatért Ördög Nóra, a főnyeremény ezúttal is 10 millió forint. A műsorban a játékosoknak bankkártya és telefon nélkül kell útrakelniük ezeken az idegen országokban, miközben különféle feladatokat is teljesíteniük kell.

Az Ázsia Expressz első adásaiban a celebeknek különféle tárgyakat kellett beszerezniük, majd ezeket eljuttatni egy sámánhoz. Az első három célba jutó páros bekerült az évad első játékába, végül az a páros nyerte meg, akire a legkevésbé fogadtak volna a nézők: Kecskés Enikő és Kafi maga mögé utasította a Kucsera Gábort / Tóth Dávidot és a Kempf Zozót / Brúnó duót is.

Kecskés Enikő és Kafi győzelme azért is volt váratlan, mert senki sem számított rá, hogy majd pont a két modell fog diadalt aratni. Ám végül így történt. Kettőjük közül talán Kecskés Enikőt ismerik többen, hiszen a gyönyörű modell 2018-ban a legszebb magyar lánynak bizonyult a Miss Universe Hungary szépségversenyen, és azóta is a fel-felbukkan a médiában és a magazinok címlapokon

Kafinek (teljes nevén Kafiya Said) sem kell azért szégyenkeznie az ismeretség terén, a szomáliai származású modellt tizenháromezren követik instagrammon, és kalandos életéről nem csak rengeteg riport, portréműsor készült (Kafi szerepelt például Forbes címlapon is), hanem egy magyar dokumentumfilm is, a Könnyű leckék. Zurbó Dorottya költői hangvételű filmje nem csak azt mutatja be, milyen viszontagságos út vezette Kafit Magyarországra, és hogy itt hogyan sikerült nem csak beilleszkednie az európai miliőbe, hanem azt is, hogy hogyan lett a lányból felnőtt, érett nő.

Mivel Kafi modell, így talán nem meglepő, hogy rengeteg divatfotót tölt fel az instagrammjára. Az Ázsia Expressz hétvégi adása kapcsán ezekből szemezgettünk nektek néhányat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás