promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anyaszült meztelenre vetkőzött az Ázsia Expressz szépsége, Kecskés Enikő mindenkit ámulatba ejtett
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kecskés Enikő minden ruhájától megszabadult, meztelenül pózolt a kamerának.

Kecskés Enikő szépségéhez nem fér kétség. Az Ázsia Expressz játékosa még Alekosznak is megtetszett, ezért a párja, Varsányi Réka nem is örült neki, mikor kiderült, hogy a divatmodell kapott egy új esélyt a kiesése után, és Völgyi Zsuzsival együtt visszatérhetett a versenybe.

Kecskés Enikő még 2018-ban lett szépségkirálynő a Miss Universe Hungary-n; a gyönyörű, fiatal nő akkor még csak 21 éves volt.

Enikőnek igen komoly követőtábora van a közösségi oldalán, ahol gyakran ad szépségápolási tippeket a rajongóinak. Korábban többen is arról érdeklődtek nála, hogy hol szokta töltetni a száját, ugyanis elterjedt róla az a pletyka, hogy az a testérsze nem természetes. Enikő aztán hamar rácáfolt erre, közölte, hogy "nincs töltve" a szája.

A modell gyakran oszt meg bevállalós, pikáns fotókat is a közösségi oldalán, és bár a férfi rajongói közül biztos akadna néhány, aki szívesen elhívná őt randizni - még Alekosz is lehet, bepróbálkozna nála -, de sajnos az a rossz hír, hogy Kecskés Enikő szíve jelenleg foglalt. A szépségkirálynő ugyanis titkos viszonyt folytat T. Danny-vel, aki jelenleg a TV2 népszerű showműsorában, a Dancing with the Stars-ban táncol.

Úgyhogy a követőknek be kell érniük azokkal a képekkel, amiket Enikő megoszt magáról; a napokban éppen egy olyat rakott ki magáról, amin tényleg anyaszült meztelen pózol a kamera előtt.

Az Ázsia Expressz sztárja szó szerint minden ruhájától megszabadult, és minden porcikáját a kíváncsi szemek elé tárta; de azért figyelt arra, hogy az intim területek így is rejtve maradjanak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás