promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerültek az Ázsia Expressz ágyjelenetei, a TV2 nyilvánosságra hozta a szerintük sokkoló felvételeket
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kivágták az Ázsia Expressz több jelenetét is, de később a TV2 nyilvánosságra hozta őket.

Az Ázsia Expressz-ben történnek olyan dolgok a játékosokkal, amik nem kerülnek bele a televíziós adásokba. Így került a kivágott jelenetek közé például, hogy Alekosznak és Rékának menekülnie kellett az egyik szálláshelyről, de az is, amikor Ördög Nóra bekeményített, mert az egyik páros csalni próbált az egyik feladatban.

Most azonban olyan kimaradt jelenetek kerültek fel a TV2 Play-re, amikben igen furcsa ágyjelenetek láthatók; az egyik ilyen részhez a TV2 külön clickbait címet költött. Ugyanis az volt a feladat, hogy a játékosok vadidegen emberekkel csináljanak olyan fotókat, amik valamilyen intim pillanatot mutatnak be. Szóval le kellett szólítaniuk akár helyi embereket, akár turistákat, hogy játsszák el velük, hogy mondjuk csókolóznak az utcán, vagy romantikáznak egyet a parkban.

Hegyes Berciék találtak két lányt, akik hajlandók voltak belemenni a játékba: a Dancing with the Stars-ból ismert profi táncos úgy tett, mintha megcsókolta volna az egyik fiatal hölgyet, aztán kerestek egy kanapét, hogy egy megcsalásos helyzetet is el tudjanak játszani a hatásos kép kedvéért.

Persze Berci egyáltalán nem csalta meg valójában a párját, de a TV2 ezt úgy hozta nyilvánosságra, mint egy "sokkoló felvételt".


A másik hasonló videó, amit kiraktak az adás után, arról szólt, hogy Sipos F. Tamás fia félpucéran környékezte meg a mexikói nőket; erről a páros úgy fogalmazott, mint egy bizarr ágyjelenet, hiszen az utcán, padon kellett megteremteniük az intim hangulatot a fotó miatt.

Hogy ezek a jelenetek miért nem kerültek bele az adásokba, azt nem tudni, mindenesetre még több extra videó érhető el az Ázsia Expressz TV2 Play-es oldalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás