promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli bejelentés jött az esti Sztárban sztár leszek-ről
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlan változás lesz a TV2-n, ami nagyban érinti a Sztárban sztár leszek-et.

A Sztárban sztár leszek! továbbra is tarol a TV2-n. A hétvégi műsorok közül a látványos showműsor lett a legnézettebb az előző héten, 477 ezres átlag nézőszámmal, amihez 22,0%-os közönségarány társult a 18 és 59 év közötti korcsoportban.

Ezen a vasárnap nem lesz X-faktor, sem Tehetség első látásra a konkurens kereskedelmi csatornán, a Celeb vagyok, ments ki innen! aktuális adása után rögtön az RTL Sztorit láthatjuk a megújult RTL-en, ami a csatorna elmúlt 25 évével fog foglalkozni. Persze mikor ez a nosztalgiaműsor elindul, már javában futni fog a Sztárban sztár leszek! ma esti adása, ám ezúttal sokkal hamarabb fog kezdődni, mint ahogy azt megszokhattuk.

Ugyanis október 23-án este nem lesz Tények Plusz, vagyis a Tények után rögtön a showműsor lesz látható. Az eddig megszokott kezdési időponthoz képest jóval korábban, már 19 órakor kezdetét veszi az élő műsor, szóval akik hétről-hétre követik a produkciót, azok ne kapcsoljanak át már sehova a hírek után, ha nem akarnak lemaradni az első énekesekről.

Természetesen a rendkívüli változás miatt az esti film is előrébb kerül: 22:30-kor kezdődik majd A kém című akció-vígjáték, amit javarészt Budapesten és a Balatonon forgattak. A film főszereplői között van Melissa McCarthy, Jason Statham, és Jude Law.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás