promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szenzációs bejelentés: olyan műsorokat hoz vissza az RTL és a TV2 2023-ban, amikről már azt hittük, sosem térnek vissza a képernyőre
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas meglepetések, váratlan visszatérések, megdöbbentő fordulatok: ezekkel készül 2023-ban az RTL és a TV2.

Október 20-án, csütörtökön volt a Big Picture konferencia, ami az év egyik legjelentősebb magyarországi televíziós rendezvénye. Ezen az eseményen előadást tartottak többek között a TV2 Csoport, az RTL, az ATV, az AMC Networks International, a Paramount, a Network4 Csoport, az Antenna Entertainment CEE, valamint a Warner Bros Discovery vezetői is. Nagyon sok izgalmas bejelentés érkezett, hogy mi várható 2023-ban; mi most csak az RTL-es és a TV2 Csoportos hírekkel foglalkozunk.

Az már a reklámokból kiderült, hogy jövőre is lesz X-faktor, de ezen felül új évaddal jelentkezik a Survivor, a Házasodna a gazda, a Nyerő Páros, A Konyhafőnök és a Cápák között, és érkeznek új formátumok is, mint például Az álommeló Balogh Leventével, amit szintén már reklámoznak a csatornán. Korábban a Promotions is beszámolt róla, hogy régi és új szereplőkkel kerül a képernyőre a Drága örökösök – A visszatérés, ami a Drága örökösök közvetlen folytatása lesz, valamint jön egy vadonatúj sorozat, a Gólkirályság, ami Kaipitány Iván vadonatúj vígjátéksorozata lesz, és Lovas Rozi lesz a főszereplője. Nem meglepő talán, hogy a sztorija egy focicsapatról fog szólni, akik nem túl sikeresek vidéken, és véletlenül egy női edzőt szerződtetnek hozzájuk. Ugyancsak jövőre tér vissza, vadonatúj évaddal az Apatigris. Még idén elindul A mi kis falunk 7. évada, amihez jön majd egy különkiadás is, illetve biztos, hogy lesz még folytatása a sorozatnak, mert berendelték a 8. évadot is.

Ahogy már azt is belengettük korábban, jön az RTL+ nevezetű streamingszolgáltató is, ez lesz az első előfizetéses, reklámmentes hazai streaming platform, amelynek célja, hogy helyi tartalmat kínáljon az előfizetőknek. Komoly tartalomkínálattal fog rendelkezni ez a platform, ugyanis 12 hónap alatt 12 exkluzív produkció érkezik majd a felületre. Most már biztos, hogy az RTL+-on debütál majd a Zámbó Jimmy életét és halálát feldolgozó sorozat, A Király, de 5 év után, új évaddal tér vissza az On The Spot is.

Ezzel szemben mi várható a TV2-n?

Az biztos, hogy idén még olyan műsorok fognak érkezni, mint A Nagy Ő Árpa Attilával és a Farm VIP, míg a Super TV2-n a Hal a tortán új évada lesz látható. Jövőre viszont új részekkel jelentkezik a Szerencsekerék, amire még lehet is jelentkezni, és ezt a hullámot meglovagolva érkezik majd a Zsákbamacska, ami jelenleg is sikerrel fut az Egyesült Államokban.

Visszatér az Áll az alku Gundel Takács Gáborral, és Stohl Andrással a Family Feud magyarországi verziója, amit az egyik RTL-es cég, az UFA Magyarország fog gyártani a TV2-nek. Sztárgyerekek és szüleik játszanak majd Ördög Nórival a Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsorában, és jövőre is lesz a sztárpárokat megizzasztó Drágám, add az életed! is.

2023-ban érkezik majd a Pepe második évada, de egy új fikciós sorozat is debütál majd. A Nova TV Pure Love magyar változataként készül a Hazatalálsz, aminek bitang erős lesz a szereplőgárdája: Törőcsik Franciska, Hajmási Dávid, Jaskó Bálint, Nagy-Kálózy Eszter, Esztergályos Cecília, Csapó Virág, Ábel Anita, Lékai-Kiss Ramóna, Tóth Andi, valamint Jordán Tamás, Pindroch Csaba, Kamarás Iván és Kárász Zénó is szerepelni fog benne.

Jövőre is Sztárban sztár és Sztárban sztár leszek! is, illetve egy vadonatúj társkereső is debütál a TV2-n, mégpedig a Married at first sight, ami több, mint 30 országban sikerrel futott és egy teljesen új megközelítésben valósítja meg a párkereső műsor formátumát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás