promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: kiderült, mikor kell búcsúzniuk a nézőknek az RTL Klubtól
Borítókép:  Illusztráció / via 24.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új időszámítás kezdődik az RTL Klub életében.

Nemrég nagyon sokan meglepődtek, mikor kiderült, hogy 25 év után bizonyos szempontból megszűnik az RTL Klub, ugyanis az ország egyik kedvenc televíziós csatornája nevet változtat, és a továbbiakban csupán RTL néven lesz elérhető, persze új logóval – és ez csupán a változás egy morzsája, hiszen ebben a pillanatban is hatalmas átalakuláson megy keresztül az RTL Klub.

Eddig nem lehetett pontosan tudni, hogy a nézőknek mikor kell elbúcsúzniuk az RTL Klubtól, és mikor köszönthetik az otthonukban az RTL-t, de úgy néz ki, hogy most kiderült, hányadikán is lesz a nagy névváltoztatás – ráadásul több csatornát is érinteni fog a változás szele, hiszen hamarosan az RTLII, illetve az RTL+ is új néven lesz elérhető a különböző szolgáltatók kínálatában.

Az RTL Klub október 22-ig fog létezni, onnantól kezdve pedig RTL néven találják majd meg a nézők, a már bejelentett programkínálat természetesen nem változik; az RTLII november 20-án válik RTL KETTŐ-vé; míg az RTL+ október 28-tól RTL HÁROM néven lesz elérhető – ezekre a dátumokra érdemes figyelnie a közönségnek.

Az RTL+ állítólag azért lesz RTL HÁROM, mert a továbbiakban RTL+ néven inkább egy online, fizetős streamingfelületet szeretnének létrehozni.

Az eddigi visszajelzések alapján nem mindenkinek tetszenek az új nevek, de minden bizonnyal hamar meg fogjuk szokni őket, hiszen közben is mennek a remek műsorok, amikért eddig is rengetegen kapcsoltak az RTL Klubra – ilyen például az október 17-én indult Celeb vagyok, ments ki innen! 3. évada is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás