promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisat bakizott az RTL Klub, teljesen kiakadtak a nézők - „Bebukóévázta” magát a csatorna?
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megyeri Csilláék lettek 2022-ben a Nyerő Páros győztesei.

Október 14-én, péntek este derült ki, hogy ki érdemelte meg a többi celeb versenyzők szerint a Nyerő Páros titulust. Egy kicsit azért egyértelmű volt, hogy Megyeri Csilláék fogják elvinni a prímet, hiszen Bíró Bea viselkedését és túltolt magabiztosságát igen kevesen viselték el. Amikor az RTL-nél elkezdődött a TV-ben pénteken az utolsó Nyerő Páros rész, az influencer és Young G-ék is egyszerre jelentkeztek be a saját hivatalos Instagram oldalukon, hogy éppen együtt múlatják az időt, és „hajrá Nyerő Páros!" koccintás, illetve nagy nevetések közepette ültek a Japanika sushi bárban. Legalább lehet tudni, hogy ez a jóban levőség nem kamu.

Viszont a nézők egyből kiszúrták, hogy az RTL Klub e műsorának social médiása elnézte egy kicsit az időt, vagy legalábbis a Facebook poszt beütemezését, mert előbb ment ki a bejegyzés a második helyezettről, mint hogy a TV-ben kikerült volna.

Az is lehet, hogy a reklámok miatt kisebb csúszásban volt a leadott adás, mindenesetre tudjuk, milyenek az emberek, így egyből mentek a kommentek, és a Redditen való kibeszélés, hogy ide már nem is kellenek Baukó Éva „jóslatai”, mert az RTL elintézi saját magát is. Bár nekem Éva eredeti nevénél jobban tetszik az, ahogyan a napokban Megyeri Csilla kezdte el nevezni a botrányhőst: egyszerűen csak Bebukó Éva. Tehát a Nyerő Páros Bebukózta önmagát:

Nem lesz már egy kicsit sok a mostani hibázás, kedves RTL?

Az egyik kedves komment az ezüstérmesek képe alatt (akik egyébként Bíró Bea és Törőcsik Dani lettek):

„Sanszos hogy a social mediást hasonló kedves figyelmeztetés fogadja holnap, mint a sztrájkoló tanárokat".

De olyan is van, mint:

„Magát spoilerezte az RTL, az adásban még nincs eredményhirdetés.”

A Port.hu szerint egyébként a műsor maga 22:35 környékén ért véget, az elrontott spoiler pedig 22:05-kor került ki az említett közösségi oldalra. S bár hamar észrevették a műsor stábtagjai a hibázásukat, és gyorsan leszedték, mégsem eléggé gyorsan ahhoz, hogy a nézők többsége ne vegye észre, és ne trollkodja szét a kereskedelmi csatornát az öngólja miatt.

Amikor a műsorban is fényderült az első és második helyezettre, a Facebookon is megjelent újra a bejelentés és a gratuláció: ez alatt a poszt alatt azonban hatalmas felháborodás zajlik az emberek részéről, hogy nem az Éjjel-Nappal Budapest sztárja és barátnője nyerte meg a címet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás