promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megyeri Csillának már elege van Baukó Évából, szankciókat vezet be ellene
Borítókép:  RTL Klub (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amikor már a celebek is egymásnak feszülnek.

Pénteken véget ért a Nyerő Páros, ám előtte még Megyeri Csilla posztolt egy képet a hivatalos Instagram oldalára, amiben leírta, hogy Zsolttal benne vannak a TOP3-ban és egy imádkozó emojival kérte a drukkolást a követőitől. A hozzászólások között azonban a Velvet kiszúrt egy kommentet, amiben egy illető utalt Baukó Évára, miszerint

„már "kedves" Baukó Éva úgyis lelőtte, hogy Csilláék nyerik meg a játékot”

Viszont ezt a celeb és influenszer sem hagyhatta annyiban, és odakommentelte ő is, hogy

„ezentúl, aki Bebukó Évázik az oldalamon, bármilyen formában, azt tiltom. Már annyira idegesít, hogy vele jöttök mindenhol... Unalmas... Komolyan! Kösziiii a megértésed!”.

Valamilyen szinten teljesen meg lehet érteni Csilla reakcióját, hiszen eléggé idegesítő, hogy valaki visszaél a "hatalmával" és minden valóságshow eredményét lelővi. Hol marad az izgalom, a kíváncsiság annak a nézőnek, aki tényleg azért nézi ezeket a műsorokat, mert szeret drukkolni egy-egy versenyzőnek? Az pedig külön kreatív, hogy az influenszert már annyira kikészítette ez a téma, hogy ráaggasztott a botrányhősnő Évára egy Bebukó becenevet.

Egészen biztos, hogy hallunk még reagálást Éva részéről, hiszen tudjuk, hogy mindig, mindenhol, és minden körülmények között meg kell szólalnia... Na de vajon mit fog mondani?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás