promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kaki hisztivel és fulladozó szépségkirálynővel indult a Celeb vagyok, ments ki innen
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Molnár Nini sírva fakadt, hogy mindenki előtt kell kaksiznia, Jázmin Viktóriát pedig már az első nap ki kellett menteni.

Hétfő este elindult a Celeb vagyok, ments ki innen! új évada, aminek első adásában a celebek beköltöztek a táborba, Vadon Janiról pedig kiderült, hogy isteni gyökerei ezer szállal kötik Kolumbia földjéhez. A mindenre elszánt sztárok hatalmas lelkesedéssel csaptak bele a játékba, és az utazásuk során azt is elárulták, milyen érzések kavarognak bennük a megmérettetés előtt. Van, akinek már most hiányzik a kisfia, és van, aki teljes magabiztossággal érkezett, és állítása szerint semmitől sem retten majd vissza a dzsungelben.

A piros csapat repülővel, a kékek pedig dzsippel érkeztek meg a dzsungelbe, és Schumacher Vanda már az első pillanatban összeomlott.

„Nem hittem volna, hogy sz*rral öntik le a fejemet”

A piros csapat hatalmas lelkesedéssel foglalta el a szálláshelyét a dzsungelben, ám amikor alaposabban körülnéztek, a körülmények gyorsan a kedvüket szegték. Nini és Tibó nem is tudták visszafogni a könnyeiket, a 31 éves modell konkrétan zokogásban tört ki, hogy ő nem akar mindenki előtt kakilni.

A Miss Universe Hungary 2021 győztesét, a Zara-ruhás botránya miatt ismertté vált Jázmin Viktória pedig már az első nap meg akart fulladni a vízben, ugyanis a piros csapat eszkábált magának egy tutajt, ami hamar felmondta a szolgálatot, és a celebek a vízbe borultak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás