promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor és Mikes Anna óriási örömhírt osztott meg a rajongóival, záporoznak a szivecskék a poszt alá
Borítókép:  TV2 - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szenzációs dolgok történtek újra az élő showban, és minden folytatódott tovább a közösségi média oldalakon.

Szombaton ismét megrendezték a Dancing with The Stars következő műsorát, amelyet ismét élőben csodálhattunk meg a tévéképernyők előtt, sokan pedig a stúdióban izgulhattak a játékosokért, kedvenceikért. Az új műsor is számos szenzációs pillanatot tartogatott, és persze nagyon sok kérdésünkre is választ kaphattunk, illetve lehet, hogy a műsor után újra kinyílik Pandora kíváncsiságszelencéje, és egyes párosok kapcsán még több kérdésünk lett, hiszen ebben a műsorban az is nagyon jó, hogy a táncuk kapcsán nagyon is közel érezhetünk egymáshoz egyes párokat.

Természetesen már hetek óta nagyon sokan beszélnek a médiatérben Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítása kapcsán arról, hogy mennyire jól működik a kémia Mikes Anna és Krausz Gábor között, épp ezért nagyon sokan imádják is őket, nagyon sok rajongója van a párosnak, így nem is csoda, hogy ismét nagyon sokan szavaztak rájuk, és tovább is jutott a páros.

A tét pedig óriási volt, hiszen az elődöntőbejutásért folyt a parketten a küzdelem, és ehhez mérten nem is aprózták el a sztárok a stúdióban, hiszen szanzációsabbnál szenzációsabb produkciók emelték ismét a műsor színvonalát.

A műsorban az is nagyon különleges volt, hogy most kapta kegy plusz párt is a párosok, és így kellett szenzációs produkcióval előrukkolni.

Krausz Gábor és Mikes Anna mellé például most Stana Alexandra csatlakozott, illetve többek között Radics Gigi és Baranya Dávid mellé Bődi Dénes érkezett. A nézők szerint, legalábbis a rengeteg komment után ezt lehetett kiolvasni, az este legszexibb produkciója Marics Petié s és Stana Alexandráé volt.

Krausz Gábor az új felállásban tündökölt, és szenzációsan érezte magát a színpadon, ezt a felszabadultságot pedig nagyon sokan észrevették. A nézők és a zsűri pedig döntött, hogy egyeneságon kik jutnak tovább a parketten mutatott teljesítményük után, végül Marics Peti és Stana Alexandra, valamint Krausz Gábor és Mikes Anna párosa volt ez a két páros.

Mikes Anna és Krausz Gábor pedig később közösen osztották meg a közönséggel az örömüket a közösség oldalukon, amelyre azonnal beindult a lájkcunami:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás