promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bajban a TV2, Majka után Pápai Jocit is lenyúlta az RTL
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nemcsak Majka, de Pápai Joci is az RTL-hez szerződött.

Most már biztos, hogy sem Majka, sem Pápai Joci nem lesz ott a Zsákbamacska 2. évadjában. A TV2 ugyanis mindkettő műsorvezetőtől elbúcsúzott, pedig csak Majkáról derült ki pénteken, hogy átszerződött az RTL-hez.

Azonban a csatorna most bejelentette, hogy Pápai Joci is csatlakozik az RTL csapatához, ezt pedig azt jelenti, hogy nagy bajban a TV2, hiszen nemcsak a Zsákbamacska, de a Sztárban sztár leszek két összeszokott arca is egy időben távozott tőlük.

„Ennél nagyobb lendületet nem is vehettünk volna év végén, hiszen egyszerre két új műsorvezetővel is bővült az RTL-csapata. Pápai Joci újdonság lesz a nézők számára, de biztos vagyok a sikerében. Minden műsorkészítő kollégám nevében mondhatom, hogy izgalmas évnek nézünk elébe!”

- mondta Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese.

Pápai Joci a közösségi oldalán reagált a bejelentésre; posztjával egyenesen Majkának, régi jó cimborájának üzent:

„Petike, képzeld, az Öcskösöd is az RTL csapatát fogja erősíteni! Nem fogsz tudni lerázni, mivel együtt folytatjuk itt is az utunkat, drága testvérem! Sok kihívás, kaland, izgalom vár ránk, amit a jövőben az RTL biztosít számunkra!”

Pápai Joci zenei előadóként kezdte karrierjét, a nagyközönség először a Megasztárban találkozhatott vele. 2017-ben ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol 8. helyezést ért el. Két évvel később ugyancsak ő képviselte Magyarországot a tel-avivi Eurovíziós Dalfesztiválon. Zenei karrierje mellett hosszú ideje műsorvezetőként is dolgozik. Majkával mind zenészként, mind pedig műsorvezetőként számtalan alkalommal dolgoztak már közösen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás