promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lapátra került Stana Alexandra? Új nővel kapták lencsevégre kedvesét, úgy néz ki ennyi volt a házasságmentés
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy tűnik, hogy máris továbbléptek.

A Dancing with the Stars idei évada egészen elképesztően sok izgalmat tartogatott a nézőknek. Bár minden szem Krausz Gáborra és Mikes Annára szegeződött, egy másik párról is elkezdtek pletykálni, miszerint nagyon jól megértik egymást, illetve csak úgy parázslik körülöttük a levegő.

Ez Stana Alexandra és Marics Peti párosa volt, azonban ez nem lépett tovább a pletyka szintjénél, Stana ugyanis kapcsolatban volt Meggyes Dáviddal. Ők szerepeltek a Párharc című műsorban, itt már beszéltek arról, hogy problémáik vannak, azonban sokan ekkor még menthetőnek gondolták a kapcsolatot. Elkezdődtek a találgatások, hogy Marics Peti és a féltékenység okozta-e a kapcsolatuk megromlását, ám ezek sosem jutottak messzebbre a találgatásnál.

A pár már szét is költözött és akik eddig reménykedtek abban, hogy esetleg kibékülnek, azoknak rossz hírünk van: Dávidról ugyanis felkerült egy kép az internetre, amin egy csinos szőke lányt ölel és félreérthetetlen pózban tartják egymáshoz nagyon közel az arcukat.

Arról nincs hír, hogy ki a titokzatos hölgy, azonban Redditen elképesztő mennyiségű komment érkezett, a hozzászólások java része pedig nem éppen pozitívan nyilatkozik a férfiről.

Stana Alexandra előtt Horváth Gréta férje volt a férfi, akit Alexandráért hagyott el, sokan azt találgatják, hogy ez most is így történt-e?

Azt is nehezményezték, hogy hogyan lehet ezek után megbízni valakiben, aki kilépett egy házasságból egy másik nő kedvéért, sokan attól tartanak, hogy most Alexandra is erre a sorsra jutott.

Az énekesnő azonban szerencsére úgy tűnik jól van és azt sem tudhatjuk, hogy pontosan mikori a fotó. Illetve, akik azért drukkoltak, hogy esetleg Marics Petivel szorosabbra fűzzék a szálakat, azoknak most van esélye arra, hogy valóra váljon az álma.

A fotót a titokzatos hölgyről és Meggyes Dávidról itt láthatod, mindenki döntse el, hogy szerinte pontosan mi is történhet a képen:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás