promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most Horváth Gréta: megmutatta magát komoly műtétje után
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Horváth Gréta elképesztő változáson ment át az elmúlt időszakban, egy komoly műtéten is átesett. 

Horváth Gréta ma már közismert alakja a médiának, ám a nézők évekkel ezelőtt az RTL képernyőjén ismerhették meg. Annak idején a Szelfi című műsorban szerepelt, aminek már hét éve, majd az Éjjel-Nappal Budapest adásaiban tűnt fel. Később párjával, Meggyes Dáviddal próbált szerencsét az Ázsia Expressz műsorában. A páros azóta különvált, Grétára és Dávidra is rátalált a szerelem. Habár a influneszer eddig még nem mutatta meg a párját, azt lehet tudni, hogy Dávid a Dancing with the Stars táncosával, Stana Alexandrával alkot egy párt. 

Gréta életében nem csak a párja változott meg, hanem az ő teljes életmódja is, elképesztő tempóban szabadult meg a felesleges kilóktól. Ráadásul még egy hasplasztikát is bevállalt. Ma már eképesztő bombaformában van. 

10 éve várok erre a pillanatra! A lehető legnagyobb nyugalommal érkeztem a hasplasztikai műtétemre

- írta Gréta szeptember végén az Instagram-oldalán, ahol beszámolt a műtétről és a beavatkozás előtti pillanatokról is.

Nemrég egy újabb fotóval jelentkezett, amelyben leírta az érzéseit a varratszedés után. Habár még nem mutatta meg a hasát fűző nélkül, többször bejelentkezett már, ahol látható, hogy elképesztően vékony lett a dereka. Ilyen volt az is, amikor egy élő keretein belül fűzött. Ám biztosította a rajongóit arról, hogy amint gyógyult lesz a hasa és lemegy a víz róla, biztosan megmutatja majd a végeredményt. 

Még 2 hétig az első fázisú fűzőt kell viselni, utána lehet váltani a másikra. Szó szerint nem térek észhez, hogy sikerült, túl vagyok ezen és a látvány már most olyan mint az álmomban

- olvasható az influenszer bejegyzésében.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás