promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel a 7 évvel ezelőtti Szelfire? Az akkor megismert Horváth Gréta megdöbbentő tippeket osztogat
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tuti tippeket adott az Instagram oldalán a magyar celeb-influencer.

Horváth Gréta az Ázsiai Expressz második évadából is ismerős lehet, hiszen partnerével Meggyes Dáviddal meg is nyerték azt a műsort. De a médiában szereplő már-már biztosnak mondható helyét azért mégiscsak a Szelfi és az Éjjel-Nappal Budapest hozta meg.

A Szelfi egyébként még 2015-ben volt az RTLII-n: se előtte és se utána nem volt hasonló műsor sem.

A dokumentarista műfajhoz állt közelebb, és a videoblogot ötvözte a realityvel. Három hónapot ölelt fe ez a videónapló-sorozat, s olyan hírességeknél volt a kézi kamera, mint Puzsér Róbert, Bérczesi Róbert, Horváth Gréta, Ada, Karsai Kata és Völgyesi Gabi.

Egy kísérleti műsor volt ez az RTLII részéről: hogy vajon a kereskedelmi csatorna mennyire passzol egy ennyire mély, őszinte és valós dologhoz. Hogy vajon a nézők mennyire lesznek vevők erre a fajta érzékenyítésre, hiszen Bérczesi Róbert, a Hiperkarma frontembere, a Szelfi előtt jött ki az elvonóról. A visszahelyezkedés a hétköznapi életbe, az éjszakai élet és az alkotás kábítószer nélkül, nála inkább ez dominált, amikor a kezében volt a kamera: koncentrálni valamire a tisztasághoz.

Horváth Gréta akkor még házas volt, Nikosszal és a kisfiával élt együtt egy lakásban. Viszont az egy olyan időszak volt az életében, amikor a férjével nem volt minden happy end, és el kellett dönteniük, hogy együtt vagy külön szeretnék-e folytatni az életüket. Ebbe a párkapcsolati dilemmába engedett bepillantást a mára már celebbé avanzsálódott édesanya.

„Szerinted ez már nem fog megjavulni? Úgyhogy meg sem próbálod ezt helyrehozni?"

– ezt Gréta tette fel a férfinak a Szelfiben, és az ő történetében tényleg egy szakadékba került házasságba tekinthettünk bele. Ennek a műsornak nem volt előre megírt forgatókönyve, tényleg maguk a hírességek és az élet írta meg, hogy éppen mi fog történni. Például a műsorvezető Ada, aki a szingli kétgyermekes anyuka életét követhettük nyomon, vagy épp Puzsér Róbertet, aki éppen egy jogi vitába keveredett és abból igyekezett a lehető leghamarabb kilábalni.

Magénélet. Bátorság. Valóság.

Az RTL ezzel a műsorral az internettel szeretett volna ellenmenni: megmutatni, hogy a közösségi médiában felvett és megmutató tökéletes életek és hamis pózok mögött mély és olykor fájdalmas helyzetek állnak. Érdekes egyébként, hogy az Interneten sehol sem lehet rábukkanni ezekre a régi adásokra...

Ilyen háttérsztorival van a médiában Horváth Gréta: egy világ lehetett vele az egyik legnehezebb időszakaszában az életében. Így talán érthető, hogy a következő kijelentése, miért is olyan megdöbbentő: mert nem olyannak láttuk őt a videónapló-sorozatban, mint amit néha most mutat.

Még novemberben a hivatalos Instagram Storyjában rakta ki, hogy kérdezz-feleleket indít és várja a követőitől, vagy bárkitől a kérdéseket, amiket igyekszik majd mind megválaszolni. A kérdések között szerepelt a spórolás is.

„Csak arra költök, amire szükségem van. Múltkor úgy plázáztam, hogy lista volt nálam, például: 1 farmer, 2 melltartó, 1 kőpúder, 1 mosogatószer, 1 body. Tudatosság!"

– kezdte a tuti spórolós tippeket az Influencer, majd hozzátette:

„A kaján lehet szerintem a legtöbbet. Idén sokat spóroltam ezen. Nem járkálok állandóan boltba, illetve van egy alap felszerelés itthon a szekrényben. A hűtőben meg csak az van, csak azt veszem, ami állandóan fogy!"

Vajon tényleg ezen múlik a valódi tudatosság?

Egyébként Horváth Grétától azóta sem áll távol a videónaplózás:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás