promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan arcot szerződtetett le a köztévé: korábban a TV2 és az ATV arca volt az ismert műsorvezető
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Különleges lehetőséget kapott a veterán tévés.

Kárász Róbert 2008-tól 2016-ig a TV2 Mokka című műsorának házigazdája volt, majd 2017 tavaszán csatlakozott az ATV-hez. Innen 2022 végén, közös megegyezéssel távozott, hogy jótékonysági alapítványára koncentrálhasson. 2023 januárjától pedig a Duna Médiaszolgáltató tartalomfejlesztésért felelős igazgatója lett.

Az ATV-től való távozásának hátterében az állt, hogy Kárász nehezen tudta összeegyeztetni a tévés és jótékonysági tevékenységeit. Az alapítványa, amely a fogyatékkal élők foglalkoztatásával foglalkozik, egyre nagyobb figyelmet igényelt, így döntött úgy, hogy elhagyja az ATV-t​. A televíziós világban eltöltött hosszú évek alatt szerzett tapasztalatai miatt azonban hamarosan megkereste őt a közmédia, hogy új, vezető pozícióban folytassa pályafutását​.

Kárász hamarosan újra feltűnik a képernyőn, mint a Magyarország Szépe műsorvezetője a Duna TV-n. A Miss World hazai válogatójában már tavaly is aktívan részt vett, zsűritagként és kommunikációs trénerként segítette a versenyzőket. Az idei versenyen is kulcsszerepet kap, ahol a táborban felkészített 21 lányból öten kiesnek, és csak 16-an jutnak tovább.

Kárász Róbert izgalommal várja a visszatérést a képernyőre, különösen, hogy ezúttal egy élő show házigazdája lesz. Nagy örömmel tölti el, hogy Rókusfalvy Lili oldalán dolgozhat, akit a nézők a Dal és a Csináljuk a fesztivált! műsorokból ismerhetnek.

Bár Kárászt leginkább közéleti műsorokból ismerik, örömmel veti bele magát a show-műsorok világába egy tapasztalt kolléga mellett. A Család-barát című műsor vendégeként elmondta, mennyire izgalmasnak találja a különbözőségek megmutatkozását a szépségverseny során, és hogy a lányok rengeteget változnak a felkészítőtáborban.

Kárász tehát új helyzetben tér vissza a televíziózás világába, és izgatottan várja, hogy részt vehessen egy ilyen nívós esemény műsorvezetésében.

forrás: Femina

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás