promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy hete van börtönben az RTL sztárja, senki nem tudja mi van vele
Borítókép:  RTL - Fókusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan aggódnak, hogy kedvencük hogy viseli a börtönéletet.

Múlt hét szerdán kezdte meg egy hetes börtönbüntetését az RTL sztárja, a The Voice zsűritagja, Manuel. Sok részletet nem árult el a sztár arról, hogy pontosan mi történt, egyedül a bevonulása előtt egy nappal írt Instagram posztból értesültek a rajongói, hogy kedvencük kemény időszak elé néz. Manuelt és néhány haverját marihuána birtoklás miatt büntették meg: nála és néhány barátjánál egy marék füvet találtak.

A lebukás rendőri intézkedést vont maga után, ám az eset furcsasága az, hogy mindez hét évvel ezelőtt történt. Rajongói azonnal találgatásokba kezdtek, hogy mégis miért most kellett börtönbe vonulnia a sztárnak.

Sokan aggódnak azért, hogy Manuel hogy fogja viselni ezt a kemény időszakot, korábban ugyanis éppen a depressziójáról vallott:

Manuelnek sokan fejezték ki támogatásukat az Instagram poszt alatt, mentora és jó barátja ByeAlex például megpróbálta elviccelni a szomorú napot és felajánlotta Manuelnek a segítségét:

„Majd viszek be cigit és pénzt” - hagyta ott a vigasztaló kommentet.

Sokak szerint Manuel magának köszönheti a bajt, ugyanis ilyen mennyiségű fű birtoklásáért nem szoktak letöltendő börtönbüntetést adni, inkább arra gyanakszanak, hogy a sztár pénzbüntetést kapott, amelyet nem fizetett be és azt választotta, hogy inkább leüli, mert az "menő". Manuel menedzsmentje nem reagált a megkeresésekre, vélhetően a sztár szabadulása után ő maga akarja elmesélni, hogy pontosan mi történt.

Ám az is lehet, hogy ez az egész jól fog elsülni és Manuelt annyira más és új impulzusok érik majd a bezártság alatt, amiből zseniális zenék és szövegek születnek majd. Rajongói biztosak benne, hogy a bentlétet kreatív gondolkodással tölti majd. Természetesen tanácsokkal is ellátták őt a börtönélethez, ám Manuel a legenyhébb büntetésvégrehajtási intézményben, fogházban van, így igazán veszélyes bűnözőkkel nem fog találkozni.

Tervei szerint ha kijött, akkor valahol szeretne interjút adni és tisztázni a felmerülő kérdéseket, mert ahogy ő fogalmazott, "azért árnyaltabb a sztori".

A képet, amivel Manuel bejelentette a bevonulást és megmutatta utolsó szabadon töltött napját itt tudjátok megtekinteni:

Forrás: Story.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás