promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
27 év után szembesítette Geszti Péter Koltai Róbertet: csúnyán elbántak vele a Miniszter félrelép forgatásán
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Geszti Péter minden munkája veszett Koltai és Kern András miatt. 

Geszti Péter, a híres magyar műsorvezető és zenész, nemrégiben megosztotta emlékeit Andy Vajnáról és az együtt töltött időkről Los Angelesben. Az ismertségük egészen „A miniszter félrelép” című kultikus film előkészületeiig nyúlik vissza. Vajna, aki úgy gondolta, hogy Geszti mindenhez ért, repülőre ültette őt, és meghívta Los Angelesbe, hogy segítsen a film forgatókönyvének megírásában.

Geszti az első napokat a medencében töltötte, anélkül, hogy egy sort is írt volna. Azonban hamarosan észhez tért, és elkezdett dolgozni. Bár később kiderült, hogy a poénjai nagy részét kihúzták a végső forgatókönyvből, mégis boldog volt, hogy ilyen nagy nevekkel dolgozhatott együtt, mint Vajna, Koltai Róbert és Kern András.

Geszti visszaemlékezései rávilágítanak a művészeti alkotófolyamat kihívásaira és a barátság fontosságára. Andy Vajna támogatása és bátorítása nagy hatással volt rá, és ezek az élmények formálták Geszti későbbi karrierjét is.

Andy Vajna, eredeti nevén Vajna András György, magyar-amerikai filmproducer, aki számos sikeres hollywoodi filmet hozott létre, mint például a „Rambo” sorozat és a „Terminátor” filmek. Vajna a '90-es években tért vissza Magyarországra, ahol a magyar filmipar fellendítésén dolgozott. Számos magyar film, köztük „A miniszter félrelép” is az ő közreműködésével készült.

Vajna különleges képessége volt felismerni és támogatni a tehetségeket. Az olyan művészek, mint Geszti Péter, sokat köszönhetnek neki. Vajna otthona Los Angelesben nemcsak munkahely, hanem inspirációs forrás is volt azok számára, akik ott megfordultak.

Geszti Péter számos területen tevékenykedik: zenész, dalszövegíró, műsorvezető és kreatív szakember. Zenekarai, a Rapülők és a Jazz+Az, a '90-es évek meghatározó zenei formációi voltak Magyarországon. Geszti szövegei és előadásmódja a magyar könnyűzene egyik ikonikus alakjává tették őt.

Geszti az évek során számos televíziós műsor házigazdája volt, és kreatív ötleteivel hozzájárult a magyar médiapiac fejlődéséhez. Az „Adom a napom” című műsorában ismét bebizonyította, hogy képes a közönséget megmozgatni és inspirálni, és egy történetet is elmesélt Koltai Róbertnek, aki a vendége volt.

„Rengeteg ötletet és poént beleírtam a forgatókönyvbe, és nagyon örültem, hogy Los Angelesben lehetek olyan hírességek társaságában, mint Vajna, Koltai és Kern. Azonban amikor hazatértünk, két hét múlva megtudtam, hogy Kernnel együtt szinte az összes poénom kimaradt a filmből, egy kivételével”

– mesélte Geszti.. Az idős színész próbálta vigasztalni fiatal kollégáját:

„De legalább az egyik legjobb poénod benne maradt, amit nem húztunk ki. Kállay Ferenc remekül adja elő: 'Nem hisztéria, Astoria!'”

– emlékezett vissza Koltai Róbert a legendás mondatra.

[[cikk2]]

Geszti és Vajna barátsága rávilágít arra, hogy a művészeti világban a személyes kapcsolatok milyen fontosak. A közös munka, a támogatás és az inspiráció sokszor meghatározó tényezők egy művész pályafutásában. Vajna és Geszti története emlékeztet minket arra, hogy a művészet nemcsak az egyéni tehetségről szól, hanem az együttműködésről és a közös alkotás öröméről is.

Geszti Péter és Andy Vajna története nemcsak egy szórakoztató anekdota, hanem egy mélyebb üzenetet is hordoz a barátság, a támogatás és a közös munka fontosságáról a művészeti világban. Ez a történet inspirációt nyújt mindazoknak, akik hisznek az együttműködés erejében és a tehetség támogatásában.

forrás: Story

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás