promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Nyerő páros győztes Barnai Judit egy szál bugyira vetkőzött, most megnézheted azt a testrészét, amit csak Curtisnek lenne szabad látnia
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem csoda, hogy Curtis olyan keményen küzdött, ezek a domborulatok minden harcot megérnek.

Heteken keresztül izgultak a nézők a Nyerő páros tagjaiért és bár sokan nem örülnek az eredménynek, az egyik pár azonban toronymagasan kiemelkedett a mezőnyből: ez Barnai Judit és Curtis párosa, ők kapták meg idén a kifejezetten megtisztelő címet. Nagy mérföldkő ez a kapcsolatukban és mindenképpen hatalmas visszaigazolás is a szerelmüket illetően: sok kemény pillanatról vallottak a műsorban és mit ne mondjunk, megtépázta őket az élet.

Judit párja mellett volt a nehéz időkben és segített neki minden démonával megküzdeni, még úgy is, hogy közben ő is a negatív megjegyzések céltáblájává vált.

Állítása szerint a sportcsapata drogtesztet akart vele csinálni, mikor kiderült a rapperrel való kapcsolata és sokan házasságtörőnek is titulálták a kosárlabdázó szépséget. Azonban ők a rossz időszakban is kitartottak egymás mellett és a műsorban aratott elsöprő győzelem is azt mutatja, hogy ez a legjobb dolog amit tehettek.

Jelenleg Judit még egy évet aláírt profi sportolóként, így a magánélet mellett a karrierjét is egyengetnie kell, de Curtis ebben is támogatja. A Hot magazinnak adott interjújukból kiderül, hogy komolyan terveznek egymással: együtt szeretnének megöregedni.

Előkerült a gyerektéma is, amiben szintén összehangzó volt a nyilatkozatuk. Egyelőre várnak vele, mivel szeretnének legalább egy évet csak egymással foglalkozni és utazgatni, felfedezni Amerikát, vagy bármilyen kalandos úticélt, amit kitalálnak.

Az pedig, hogy Juditnak bombasztikus alakja van, sokakat nem érhet meglepetésként, hiszen sportoló: a mozgás neki csak egy hobbi, hanem a megélhetése, az élete. Mi sem mutatja ezt jobban mint az a fantasztikus fotósorozat, melyet a közösségi média oldalán osztott meg szexi villantásáról és amellyel valószínűleg millió férfi szívét varázsolta el. A kérdéses fotókat ide kattintva lehet megtekinteni, azt pedig, hogy valaki örül-e annak, hogy ők lettek a nyertesek, mindenki döntse el magában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás