promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fényűző luxus Curtis otthonában, több millió forintért vett új kiegészítőt az újpesti fenegyerek
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az újpesti rapper eddig is híres volt fényűző életviteléről, Curtis azonban képes volt csavarni még egyet a luxus-mérőn.

A hip-hop műfaj hosszú évek óta a mainstream könnyűzene egyik meghatározó vonala. A műfaj kiemelkedő művészei a népszerűségnek hála az átlagemberhez képest szinte felfoghatatlan luxusban élnek. Amerikában már a '90-es évek óta súlyos dollármilliókat keresnek az előadók, és az élvonalbali képviselőknek itthon is átlagfeletti életszínvonalat biztosít. 

Curtis a műfaj egyik legnevesebb magyar előadója. Az újpesti rapper nem a visszafogottságáról híres, számos médiaszereplése során már szokszor büszkélkedett el eredményeivel. Curtis azonban úgy tűnik, nem csak a bulinak és a szórakozásnak él. Legújabb otthoni fejlesztése ugyanis inkább a minőségi relaxációt szolgálja, mint a fékevesztett partizást.

Közösségi médiában közzétett videója alapján ugyanis legújabb szerzeménye egy otthoni szauna. A szaunázás jótékony hatásai széles körben ismertek, a hideg beköszöntével pedig szinte biztosra vehetjük, hogy Curtis otthoni szaunája ki is lesz használva. Az újpesti rapper egy hagyományos, fából készült finnszauna mellett döntött. A gyártó honlapján fellelhető információk alapján egy hasonló szauna jelenleg 3 millió forintos ár körül érhető el.

A finn rendszerű szaunában a magas hőmérsékletet víz párologtatásával érik el, az elpárolgás után keletkező gőz izzadást vált ki, ami hozzájárul a test méregtelenítéséhez, és rövidtávon súlycsökkenést is okoz. A másik legnépszerűbb rendszer az úgynevezett infraszauna, ami hasonló elven dolgozik, de itt vizgőz helyett infravörös hullámok növelik belülről az ember testhőmérsékletét, ezután indul be az izzadás és történnek meg a méregtelenítő folyamatok. 

Esztétikailag a finn szaunákat sokan szebbnek tartják a modern megoldásoknál, a natúr fa otthonos benyomást kelt. Finnországban annyira elterjedt, hogy a legtöbb társasház saját szaunával rendelkezik, amiket a lakók közül bárki,bármikor használhat - ráadásul északon a hagyomány az, hogy meztelenül, ott ez egyáltalán nem számít megbotránkoztatónak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás