promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis botrányosan viselkedett a The Voice-ban, közbe kellett lépni
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Curtis olyat tett Miklósa Erikával, hogy édesanyjának kellett közbeavatkoznia. 

Curtist jelenleg a The Voice műsorában lehet látni, ugyanis a négy coach közül ő az egyik. Miklósa Erika, Trokán Nóri és Manuel mellett foglal helyet abban a bizonyos székben. A forgatásokon pedig sokszor viccel és ő felelős a jó hangulatért is, ám most úgy tűnik egy ilyen miatt bajba került. 

 A rapper belekontárkodott ugyanis a felvétel előtt Miklósa Erika sminkjébe, édesanyja szerint ez botrányos viselkedés és azonnal közbelépett, hogy ilyet még egyszer ne csináljon. 

Ati, te tényleg sehol nem tudsz viselkedni? A művésznővel ne szórakozzál, jó? Ő egy komoly

- jegyezte meg Curtis édesanyja, Jutka mama, mindezt a zenész árulta el az RTL videójában.

A zenész a bohóckodásról készült videókat önszántából mutatott meg édesanyjának, aki egyáltalán nem értékelte a látottakat. A The Voice stúdiójában azért megkérte Erikát, hogy üzenjen az édesanyjának és nyugtassa meg őt. 

Jutka mama! Engedélyt kapott. Eri anyunak szólíthat, a művésznőtől kiráz a hideg. Nyugodtan sminkelhet, mást nem csinálhat

- üzent Jutkának a tévéképernyőről Miklósa Erika. 

Az RTL  úgy döntött, hogy az X-Faktort pihenőre küldi egy kicsit, így vérfrissítésként megérkezett a The Voice, ami a Sztárban sztár leszek egyik nagy kihívója. A tehetségkutatóban eddig is rejtegetett magában meglepetéseket, ilyen volt például, amikor teljesen váratlanul megjelent az egyik coach, Trokán Nóra testvére a színpadon. Curtis pedig az esküvőjét is tervezgetni kezde, annak ellenére, hogy egyáltalán nem tudni arról, hogy megkérte volna a barátnője kezét. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás