promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tombol a Fradi-botrány: egymás torkának estek a celebek, durva balhét váltott ki a foci Curtis és a Gáspár-család között
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csúnyán összebalhézott a Fradi miatt Curtis és Gáspár Bea, kíméletlen szavak hangzottak el.

Óriási port kavart, hogy Gáspár Győző és családja el mert menni egy Fradi-meccsre. A VIP-szekcióból szurkoló família a stadionban is hangos kiabálásokat, szidalmakat kapott; Győzike szerint így még sosem alázták meg, mint aznap. Az esetre a híresen Újpest-rajongó Curtis is reagált, a közösségi médiában olvasott be Győzőnek, ami miatt nagy botrány tört ki.

„Tudod, Győzike, itt nem az a kérdés, hogy HONNAN vagy MIKOR. A probléma a MIÉRTTEL van! MIÉRT lettél te fradista… Egy előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló vagy, úgy, ahogy még sokan mások”

Gáspár Bea nem sokkal később megvédte férjét az egyik Instagram Story-jában. Nem igazán érti, hogy Curtis miért utálja őket ennyire, de nem is érdekli, csak azt szeretné, ha nem hergelné az embereket ellenük. Ráadásul Bea szerint Curtis semmivel sem különb, mint Győző, emellett mindenkit arra kért, hogy nyugodjon le, és fogadja el, hogy eddig is jártak meccsekre, és ezután is fognak. Bea asszony írt privát üzenetet is Curtis-nek, de sokáig nem válaszolt neki.

„Írtam az illetékesnek is, de válaszra sem méltat! Ez is sok mindent elmond róla! Most komolyan, a világban háború, mi meg felakadunk azon, hogy Győzike Fradi-meccsen van?! Ne már!”

Miután felhívták a rapper figyelmét arra, hogy levelet kapott a Gáspár-családtól, Curtis nyilvánosan válaszolt rá, ami csak olaj volt a tűzre, csak tovább fokozta a balhét. Curtis levelét változtatás nélkül közöljük.

„Csókolom, Bea néni! Bocsánat, hogy csak most reagálok, de csak most jelezték, hogy írt nekem. Fura az egész, egy idős asszonnyal vitázni az ura miatt, de sajnos, belekerget a helyzetbe. Ez inkább nem is vita lesz, hanem elmagyarázom önnek gyorsan és érthetően.

Nem utállak titeket! Egyszerűen szánalmasnak tartom azt, hogy ebben a gyönyörű sportágban, amit labdarúgásnak hívunk, ilyen FIZETETT szurkolókat alkalmaznak klubok. A labdarúgás tradíció, szenvedély, PÉNZBEN NEM MÉRHETŐ!

A rasszista jelzőt külön kikérem magamnak, de valószínű rossz az, aki rosszra gondol! Én életemben nem cigányoztam élő adásban, ameddig ti előszeretettel GÁDZSÓZZÁTOK a magyar embereket.

Tényleg ezzel a lefutott kábszerszippantással akarsz engem bántani? A férjed több gyógyszert szed be naponta, mint fél Magyarország havonta! Én ezennel lezártnak tekintem ezt a vitát, és minden jót az egész családnak.

Hajrá Magyarország, hajra Újpest!”

Gáspár Bea erre némi iróniával, de kénytelen volt gyorsan reagálni. Felhívta Curtis figyelmét arra, hogy bár Győző köztudottan gyógyszerfüggő, de még így is jóval fiatalabbnak hiszik a koránál, míg az újpesti rapper véleménye szerint 54-nek is kinéz. Gáspárné szerint a sportot nem kellene gyűlöletkeltésre használnia sem neki, sem másnak. Bea ezután meghívta Curtist és párját, Juditot egy Fradi meccsre.

„Figyeld a postát, mert küldök neked és a párodnak egy tiszteletjegyet a FRADI VIP-be, ha tökös vagy, eljössz és együtt nézzük a meccset, kisfiam”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás