promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Méregdrága luxuskocsit vett magának ByeAlex, így néz ki a bámulatos csúcsverda
Borítókép:  youtube.com/LélekKözösség Peller Mariannal (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan csak álmodoznak egy olyan autóról, mint amivel ByeAlex is járja az utakat.

ByeAlex az Eurovíziós Dalfesztiválon is előadott „Kedvesem” című dalával robbant be annak idején a köztudatba, az évek alatt pedig az ország egyik legsikeresebb előadója lett, aki mellett szinte lehetetlenség elmenni szó nélkül. Az X-Faktor mentoraként is maradandót alkotott, a dalaiból pedig folyamatosan slágerek lesznek, szóval ez is bizonyítja, hogy rendkívül népszerű a zenész.

Igazán különleges stílussal rendelkezik ByeAlex, akár a zenéit, akár a megjelenését, vagy a különböző témákkal kapcsolatos megszólalásait nézzük. Kevés olyan egyedi előadó van ebben az országban, mint ő, az X-Faktorban is megesett, hogy sokakat meghökkentett a kinézetével. Úgy tűnik, hogy a híresség kifejezetten szereti ezeket a figyelemfelkeltő dolgokat, így nem meglepő, hogy még a kocsija is egészen speciális.

ByeAlex sokáig rajongott a Mini Cooperekért, de tavaly úgy döntött, hogy ideje váltani, ezért beszerzett magának egy méregdrága BMW-t, ami után biztos, hogy mindenki megfordul az utcán, hiszen nem éppen hétköznapi látvány egy ilyen csúcsverda.

ByeAlex annak idején büszkén osztotta meg a közösségi oldalán az új autóját, ami valóban gyönyörű, nem akármilyen BMW-t választott magának a tehetséges híresség, aki rendesen megdolgozott azért, hogy ilyen kocsija lehessen. Valószínűleg azóta is nagy örömmel használja a fantasztikus járművet, akár a szerelmével együtt mennek valahová, akár a koncertjeire megy vele.

Itt lehet megnézni ByeAlex autójának eredeti kinézetét, fényezését:

Itt pedig már a végleges kinézete látható, igazán gyönyörű lett:

Itt egy kicsit belülről is megnézhetjük ByeAlex luxuskocsiját:

Akit pedig érdekel, az itt meghallgathatja ByeAlexék legutóbbi, klippel rendelkező slágerét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás