promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex pokolian kiakadt a magyar bulvársajtóra, kőkemény csapással söpörte le az asztalról a botrányt
Borítókép:  RTL (via life.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

ByeAlex tiszta vizet öntött a pohárba, miután Korda György bocsánatot kért tőle.

Korda György és Balázs Klári a magyar zenei élet legendái, akik még most is tömegeket mozgatnak meg az örökérvényű slágereikkel. A rajongóik legnagyobb örömére TikTokon is aktívak, pár napja meg is osztottak magukról egy videót, amiben egy olyan kihívást teljesítenek, amiben magyar celebeket kell felismerniük – itt lehet megtekinteni a felvételt, ami végül elég nagy port kavart:

Korda Györgyék nem ismerték fel az ország egyik legnépszerűbb előadóját, ByeAlexet, emiatt pedig sokan kiakadtak. Páran nem is értették, hogy lehet ez, sőt, olyanok is akadtak, akik beszólogattak az ikonikus énekesnek.

Korda György végül bocsánatot kért az eset miatt, és elmondta, hogy csak azért nem ismerte fel az énekest, mert nem volt rajta szemüveg. Azt is elárulta, hogy nagyon szereti ByeAlexet és a zenéit. Sőt, még énekelt is tőle Balázs Klárival egy dalt, szóval nem viccelt – itt lehet megnézni a bocsánatkérésről készült videót:

Ezzel még nem ért véget a történet, hiszen a minap ByeAlex is reagált a botrányra, amit az okozott egyeseknél, hogy Korda György nem ismerte fel őt:

„Korda Györgynek és Balázs Klárinak alapvetően se lenne oka elnézést kérni azért, ha nem ismernek fel vagy ha egyáltalán nem is ismernek, hisz más generációk vagyunk. [...] A bocsánatkérés viszont nagyon kedves, nem is számítottam ilyesmire. De ismétlem: nem is lenne miért elnézést kérni Korda Györgynek éntőlem. Egy viszont biztos: ilyen pozitív emberekre, erre a jó kedélyre, kedvességre, és úriemberi viselkedésre igen kevesen képesek. Nem véletlen, hogy évtizedek teltek el, de a mai fiatalok is rajongva fogadják őket a fesztiválokon. Köszönöm a zenekarom nevében is a kedves szavakat egyébként”.

ByeAlex a kiírásában a magyar bulvársajtónak is nekiment, azt nehezményezte, hogy „koholt baromságokra hivatkozva” próbálták őt összeugrasztani a Korda házaspárral. Ez persze nem jött össze, hiszen mindkét fél intelligensen és kedvesen kezelte a dolgot, ilyesmire pedig elég ritkán van példa a hazai hírességeknél, szóval remekül oldották meg a mondhatni nem létező problémát.

Itt lehet megtekinteni ByeAlex teljes bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás