promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tömegbotrány tört ki a TV2 pénteki műsora miatt, dühös nézők lázadnak a csatorna ellen, követelik a műsorvezető leváltását
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 pénteki adása miatt lázadnak a nézők.

Saját maga alatt vágja a fát a TV2. A csatorna továbbra is előszeretettel és szemmel láthatóan lelkiismeret-furdalás nélkül játszik a nézők türelmével és idegeivel, nem is gondolnak bele, hogy ezzel mekkora kárt okoznak maguknak. Pláne most, hogy az RTL elindította Gundel Takács Gábor vezetésével Az ugrás című vetélkedőt; az már egyértelműen látszik, hogy a kvízműsor igen hamar megnyerte magának a nézőket, ugyanis a 7. héten - amikor debütált a produkció - az összesített toplista 4. helyét foglalta el.

Az alábbi listán - ami a Nielsen Közönségmérés Kft. és a TV2 adataiból lett összeállítva - jól látszik, hogy bár a teljes lakosságot tekintve a TV2 híradása lett a legnézettebb műsor, a csatorna főműsoridőben sugárzott, szórakoztató produkciói sehol sincsenek az RTL műsoraihoz képest.

  1. Tények (TV2)
  2. Híradó (RTL)
  3. Cápák között (RTL)
  4. Az ugrás (RTL)
  5. A mi kis falunk (RTL)
  6. Tények Plusz (TV2)
  7. Szerencsekerék (TV2)
  8. Kincsvadászok (TV2)
  9. Fókusz (RTL)
  10. A három nővér (TV2)


A TV2 tehát jobban tenné, ha kicsit átgondolná, mit is tesz hétköznap estékre, és talán nem ártana néha figyelembe venni a nézők véleményeit, mert az is egyértelműen látszik, hogy tömegesen fordulnak el a Szerencsekerék-től, és egyre gyakrabban lázadnak is ellene az adások után. A csatorna miatt komoly felháborodás tört ki már korábban is, mert ismétléseket adtak Kasza Tibi műsorából, de most már van, hogy egy héten, tehát a heti 5 adásból 3 ismétlés. A nézők ennek mindig hangot is adnak a műsor közösségi oldalán, de a csatorna semmibe veszi őket.

A Promotions korábban megkérdezte tőlük, miért adnak ilyen sok ismétlést - bár a választ már akkor is tudtuk, csak kíváncsiak voltunk, adnak-e bármiféle magyarázatot -, de válaszra sem méltattak bennünket. A TV2 természetesen azért pakolja tele a hétköznapokat ismétlésekkel, hogy minél tovább tudjon képernyőn maradni a Szerencsekerék, de ezzel csak több nézőt veszítenek, mintha leadnák az új adásokat, aztán szüneteltetnék a produkciót.

Igaz, most az RTL is ugyanezt teszi a Cápák között-tel, ami minden héten a nézettségi toplisták élén szerepel a kiemelt célcsoportban, ugyanis a csatorna egy jó hosszú szünetre küldi az üzleti showműsort, hogy egy újabb érdektelen, bukásra ítélt sorozatot tegyenek a helyére. Ez lesz A renitens című bűnügyi vígjáték, Gáspár Katával a főszerepben.

Így indul majd az RTL új sorozata:


Visszatérve a Szerencsekerék-re, a nézők lázadását nem csak az ismétlések okozták, hanem Kasza Tibi viselkedése is, aki sokak szerint teljesen alkalmatlan arra, hogy a továbbiakban ezt a műsort vezesse. Való igaz, a produkció mostanra átfordult egy újfajta Kasza Showba, sokkal több duma és bohóckodás van benne, mint játék, és ez bosszantja a nézőket.

„Ez a Kasza Tibi mennyire lejtmenetbe tudja vinni a műsort a folyamatos idiótaságaival. Nem fogja fel, hogy az embereket a rejtvény megfejtése érdekli, amiatt nézik a műsort”

„Szerintem is túlzásba viszi sokszor, egyáltalán nem szimpatikus amit csinál”

„Cseréljék már le ezt az idióta Kaszát, nagyon unalmas”

„Ez nem neki való műsor, neki valami beszélgetős műsor kellene, ahol lyukat beszélhet az emberek hasába, borzasztó idegesítő ember”

„Már unalmas a műsor!! Inkább a retek klub Az ugrás műsora!!”

„Vagy harmadszor ismétlitek meg. Hogy veszitek a bátorságot hogy hülyének nézitek a nézőket? Jó hogy már nem kell nézni, ott az ugrás az RTL-en”

- írják a dühös nézők a Szerencsekerék közösségi oldalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás