promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bődületes hiba csúszott  Az ugrásba, a nézők azonnal kiszúrták Gundel Takács Gábor váratlan bakiját
Borítókép:  RTL (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kisebb hiba csúszott bele Gundel Takács Gábor műsorának hétfői adásába.

Nemrégiben elindult az RTL új vetélkedője, Az ugrás, ami Gundel Takács Gábor vezetésével debütált a csatornán. A műsor nagy várakozásokkal indult el a csatornán, az emberek biztosak voltak benne, hogy műsor egy nagyon izgalmas, szórakoztató vetélkedő lesz, ugyanis mindenki úgy gondolta, hogy a legendás műsorvezető nem adja bármilyen produkcióhoz a nevét.

Az RTL kvízműsoráról azóta a nézők is kifejtették a véleményüket, melyről alábbi cikkünkben számoltunk be:

A műsor civil résztvevőinek egyébként az a feladatuk, hogy a monumentális stúdióba épített, 5 méter magas hídon átérjenek egyik oldalról a másikra.  A cél a 10 szint megugrása és az ezzel  megnyerhető 5 millió forint, ezt azonban csak akkor valósulhat meg, ha helyesen választják ki a hídon megjelenő állítások közül azt az egyet, amelyik igaz és annak az állításnak a mezejére ugranak. Ha hamis mezőre ugranak, nyílik a híd és a játékosok a titokzatos mélybe zuhannak.

Mint minden hasonló műsorban azonban itt is előfordulhatnak hibák. Így történt ez a most hétfő esti adásban is, amikor is az egyik játékos állításai között egy Sylvester Stallonéval kapcsolatos is szerepelt, és bár az valóban hamis volt, a műsorvezető, Gundel Takács Gábor hozzá fűzött magyarázata már nem stimmelt.

Az egyik csapóajtóra az volt felírva, hogy Sylvester Stallone több filmben alakította Rambót, mint Rockyt. Itt nem a válasz, amit a műsorban is elfogadtak. Csakhogy utána Gundi azzal indokolt, hogy Rambóból négy van, Rockyból hét. Ez pedig nem igaz, Rambóból ugyanis öt, Rockyból pedig hat film készült, de ha hozzávesszük, hogy a színész két Creedben is játszott, amelyben szintén alakította Rockyt, akkor a helyes válasz nyolc

– magyarázta a Blikk olvasója, aki felfigyelt a kisebb bakira.

Az apró hibából természetesen ebben az esetben nem lett probléma, ám a lap kíváncsi volt arra, hogy mi történt volna akkor, ha kiderül, hogy nemcsak a magyarázat nem stimmel, de a válasz sem volt jó, és emiatt nem jut tovább vagy éppen kiesik valaki.

Erre nincs külön forgatókönyv, mivel a hibaszázalék elenyészően alacsony. Ha a stúdióban mégis lefülelnénk valamilyen hibát, új feladványt adnánk – jelentették ki. Persze, egy ilyen vetélkedőben a műsorvezető van szem előtt, így ha baki történik, az rajta csattan.

- válaszolták, de mint ahogy azt  az RTL Marketing és Kommunikációs Igazgatósága hangsúlyozta, egy olyan csapatban, mint amit a Scripted Productions létrehozott, a műsorvezető és a szerkesztőség között – már csak a sokéves közös munka miatt is – nincs más, csak bizalom.

Az említett bakiról nincs külön részlet az RTL honlapján ám az alábbi bejátszóból látszik, hogy melyik adásban történt meg az eset.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás