promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris bajban az RTL új vetélkedője? A nézők ítéletet mondtak Gundel Takács Gábor műsoráról
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nézők kemény véleményeket fogalmaztak meg Az ugrás első adása után.

Végre elindult az RTL új vetélkedője, Az ugrás, ami Gundel Takács Gábor vezetésével debütált a csatornán. A nézők közül nagyon sokan örültek annak, hogy visszatérnek a vetélkedők az RTL-re, annak pedig még inkább, hogy az a Gundel Takács Gábor fogja vezetni, aki korábban többek között a Maradj talpon!-t, illetve a Kérem a következő!-t vezette a Duna TV-n. Az emberek biztosak voltak benne, hogy Az ugrás egy izgalmas, szórakoztató vetélkedő lesz, hiszen gondolták, hogy a legendás műsorvezető nem adja bármilyen produkcióhoz a nevét.

Egyesek azt is megkockáztatták, hogy Az ugrás hasonló népszerűségre tehet majd szert, mint annak idején a Legyen Ön is milliomos, de az első adás után úgy tűnik, a nézők még sincsenek annyira megbarátkozva ezzel a formátummal; a kommentszekcióban olvasható vélemények azt mutatják, hogy sokan csalódtak.

Pedig valóban izgalmas adással debütált Az ugrás, a játék első szintjén még A Konyhafőnök két Michelin-csillagos séfje, Sárközi Ákos és Rácz Jenő is megjelent, ugyanis velük kapcsolatban is volt állítás.


A játék egy bizonyos pontján aztán Imanuelnek több rejtéllyel is szembe kellett néznie, ugyanis nem igazán tudta jól bekategorizálni Kozák Danutát, és a származását. Ez végül a vesztét okozta, Gundel Takács Gábor pedig sportriporterként nem hagyta szó nélkül a játékos döntését.

„Szégyelld magad!”

- kiáltott a játékos után, miután a férfi a mélybe zuhant.


A műsornak van egy olyan szabálya, ami nem egészen igazságos a nézők szerint: ugyanis ha az egyik játékos leesik, akkor a másik nem elölről fut neki a szinteknek, hanem onnan folytathatja, ahol az előző elakadt; tehát ha valaki mondjuk kiesik az utolsó előtti szinten, akkor a soron következő játékosnak már csak az utolsó szinten kell helytállnia, és ő lehet az 5 millió forint boldog tulajdonosa.

Az első adásban Katalinnak sikerült átjutnia a hídon, így szembenézhetett az utolsó négy állítással. Nagy volt a tét, hiszen ha jól választ, hazaviheti az 5 millió forintos nyereményt. A játék utolsó pontján azonban még élhetett egy lehetőséggel, amivel plusz esélyt adott magának a győzelemre.


A nézők tehát nincsenek egészen megelégedve az RTL új vetélkedőjével, sőt valaki szerint még veszélyes is a játékosokra nézve; hogy mennyire csalódtak Gundel Takács Gábor műsorában, arról az alábbi véleménykommentek tanúskodnak (hozzá kell tenni, vannak bőven, akiknek tetszett Az ugrás):

„Nem nyerte el a tetszésem. Vontatott, jó lenne ha olvashatóan láthatnánk a kérdéseket, és nem igazságos, hogy aki a végefelé játszik, nagyobb az esélye, mint annak, aki elején vagy közepén”

„Hasonló, mint ami régen volt a Maradj talpon, csak az sokkal jobb volt, ez nem tetszik, nem is valami igazságos ez a műsor, valaki mondjuk végigmegy, csomó kérdésre helyesen válaszol, de az utolsó előttinél leesik, a másik játékos meg odamegy, 1 kérdésre válaszol és nyer 5 milliót”

„A Maradj talponhoz képest ez a fasorban sincs, pedig az is messze volt egy Legyen ön is milliomos vagy egy Mindent vagy semmit színvonalához viszonyítva”

„Őszintén szólva a Géniusz gyorsasága után ez lassú és vontatott volt. Az kiszámítható és borítékolható, hogy olyan nincs, hogy valaki elkezdi és végigmegy, így aki peches és ráböknek hogy te kezdj, az jó eséllyel nem fog nyerni. Ráadásul ha eljut mondjuk a 6. szintig és ott leesik, az milyen érzés”

„Kicsit pörgősebb is lehetne a játék! Nehezen tudom elképzelni, hogy Gundel az egyetlen "kvízmester", aki vezethetné ezt a műsort! Nem lesz hosszú életű a vetélkedő, ezért is forgatták "bérdíszletben", ami egyébként nagyszerűen mutat, de én veszélyesnek tartom. A női versenyző is kétszer majdnem megrántotta a térdét, mert leesésre számítva ugrott”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás