promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vérlázító pofátlanság a Cápák közöttben, a nézők dühös levelekkel bombázzák az RTL-t, ilyen még nem történt a csatorna sikerműsorában
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nézők teljesen kiakadtak az egyik Cápa pofátlansága miatt.

A Cápák között 7. évadja nem csak abból a szempontból rendhagyó, hogy több változás és újítás van benne, hanem azt is ki lehet jelenteni, hogy ebben a szezonban máris több botrány és vita van, mint az összes eddigi adásban összesen. A nézők korábban nagyon kiakadtak amiatt, ahogy Moldován András viselkedett az egyik vállalkozóval, és ez most sincs másképp: az emberek egy része továbbra is azt követeli az RTL-től, hogy a sertésmogult mihamarabb távolítsák el a produkcióból, mások pedig pont azon a véleményen vannak, hogy ő az egyetlen befektető, aki keményen, de őszintén kimondja a problémákat.

A Cápák között legutóbbi adása is nagy felháborodást okozott, de ezúttal nem Moldován András miatt, hanem Orbók Ilona egyik ajánlata miatt, ami a nézők szerint mérhetetlenül nagy pofátlanság volt. A vasárnapi rész egyébként is sok izgalmat és érdekes projektet tartogatott: a kürtőskalács vállalkozás és a video-vendégkönyv szolgáltatás mellett két, cseppet sem hétköznapi vállalkozás pitchét is hallhatták a Cápák; bemutatkozott a tücsökfehérjét tartalmazó termékcsalád és a gombaszövet, amely az állati bőr alternatívája lehet.

A kürtőskalács státuszát szeretné még magasabbra emelni Korolovszki Norbert, a Kürtős Legenda tulajdonosa. A vállalkozó úgy érzi, ez a fesztiválokon és szabadtéri eseményeken nagy népszerűségnek örvendő édesség sokkal többet érdemel: akár reggeliként, akár előre csomagolt, de otthon elkészíthető verzióban is megállná a helyét. Vállalkozása éppen ezek megvalósítására törekszik, a pirított cukros édességet szeretné minél több helyre beszállítani és elérhetővé tenni. A Cápák többsége egyetértett abban, hogy a kürtőskalács frissen a legfinomabb, az előre csomagolt, otthon elkészíthető verzió kevésbé nyerte el a tetszésüket, ezért egyik nagyhal sem szállt be a gasztro-bizniszbe.

Moldován András és Balogh Levente is próbálta elmagyarázni a vállalkozónak, hogy miért értelmetlen és hülyeség az ötlete, de az 50 éves férfi egyszerűen nem akarta meghallani a befektetők tanácsait.


Tücsökfehérjét tartalmazó energiaszeleteivel lépett a Cápák elé Péter Dániel és Péter Bence, azaz a Cricks megálmodói. A különféle ízesítésű termékekben a tücskökből nyert fehérje az egyik fő alkotóelem, amely elmondásuk szerint sokkal több fehérjét és Omega3-t tartalmaz, mint más, állati eredetű alapanyag. Moldován András érdeklődését szinte azonnal megragadta a vállalkozás, ám amikor világossá vált, hogy a vállalkozók saját tücsökfarmja kezdetleges állapotban van, a befektető kiszállt. Hosszas hezitálás után így tett a többi Cápa is: bár az ötletet és a Cricks termékeket jónak találták, a vállalkozás kezdetlegessége miatt nem érezték elég erősnek annak üzleti vonzatát.


Vadász Maja és Kopácsi Péter saját fejlesztésű, egyedi video-vendégkönyv vállalkozásával ismertette meg a Cápákat: a Memoring segítségével képes üzeneteket hagyhatnak a vendégek az ünnepelteknek. Legyen szó születésnapról, esküvőről vagy bármilyen ünnepi eseményről az antik telefonba szerelt kamera rögzíti a jókívánságokat, ezzel biztosítva alternatívát a vendégkönyvre. Az életben is egy párt alkotó vállalkozók nem kisebb tervet tűztek ki maguk elé, mint az európai piac meghódítása. A nemzetközi terjeszkedéshez és a készülékek számának növeléséhez kértek volna pénzt a Cápáktól, de olyan irreális cégértékkel érkeztek a stúdióba, amivel több befektetőnél kihúzták a gyufát.

Többen is mondták, hogy szemtelenség egy ilyen ajánlattal odamenni, hiszen a házaspárnak jóformán semmijük sincsen, és még pénzt sem hozott nekik a bizniszük. Moldován András is teljesen kikelt magából; ez volt az első pillanat az adásban, amikor elszabadult a pokol.


Innovatív, saját fejlesztésű termékét mutatta be a Cápák közöttben Takács Emese és Kiss Gergely. A Fraxinea megálmodói a gombák erejét használják arra, hogy egy, az állati bőr alternatívájaként is alkalmazható szövetet hozzanak létre. Bár termékük kezdeti stádiumban van, termékük olyan egyedi, hogy mindössze tíz hasonló eljárással kísérletező vállalkozásról tudnak világszerte.

Bár Moldován András és Balogh Levente kiszálltak, Lakatos István pedig hezitált egy darabig, végül Orbók Ilona és Balogh Petya szálltak versenybe a gombatextil vállalkozásért. Míg az üzletasszony az egész céget felvásárolta volna, eladás utáni jutalékot biztosítva a vállalkozóknak, Balogh Petya 10 millió forintot kínált, 5 millió forint értékű mentorálással, 12,5 százalkék tulajdonrészért cserébe. A Fraxinea tulajdonosai ez utóbbi ajánlatra mondtak igent, így a gombaszövet vállalkozás Balogh Petya támogatásával fejlődhet tovább.

Orbók Ilona ajánlatát viszont pofátlanságnak érezték a nézők, nagyon sok komment érkezett eddig a Cápák között közösségi oldalára emiatt:

„Változtassátok a nevet 4 cápa meg 1 hiéna névre. Ennyire hülyének nézni szegény két fiatalt.... azt mondja 100 százalékát, és titeket alkalmazlak”

„Ez az Ilona egy pofátlan, 100 százalékot kérni!!!”

„Ez az Ilona már jó párszor megmutatta, milyen pofátlan!”

„Megnéztem gratulálok a Cápáknak, vállalkozóknak! Jó volt látni a sok fiatalt! Orbók hozta a formáját kapzsi!”

„A nőci elég pofátlan volt 100 százalék tulajdonrészesedéssel. Meg eléggé nagyképű”

Orbók Ilona ajánlatát egyébként a többi Cápa sem hagyta szó nélkül, alább meg is tudjátok nézni a reakciójukat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás