promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kirúgatnák a Cápák között szigorú megmondóemberét, Moldován András azonnali leváltását követelik a felháborodott nézők
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nézők Moldován András azonnali leváltását követelik a Cápák között készítőitől.

Tömeges felháborodást okozott a Cápák között legutóbbi adása, ugyanis a keményen szigorú megmondóember, Moldován András viselkedése most sokak szerint túlment egy határon; emiatt pedig követelik a sertésmogul azonnali leváltását a népszerű üzleti showműsorban.

Moldován Andrástól megszokhattuk már, hogy mindig kíméletlen őszinteséggel megmondja a véleményét egy termékről, még akkor is, ha azzal elszomorítja a vállalkozót, de olyanra még nem volt példa a műsor történetében, hogy a vállalkozó el is sírta volna magát amiatt, amiket Moldován mondott neki.

A Cápák között vasárnapi adása is igen izgalmas volt: a műsor történetének legfiatalabb vállalkozója horgolt plüssfiguráival nyűgözte le a Cápákat; emellett az esküvői kutyasitter szolgáltatást, egy streetwear ékszermárkát, egy speciális kupakot és egy kalandkönyvet is bemutattak a stúdióba érkezők.

Elérhető árú, utcai viselettel kompatibilis ékszereket mutatott be a Cápáknak Otakomaiya Balázs és Molnár Dominik. Vállalkozásukat Ezzra névre keresztelték. Míg előbbi vállalkozó otthonosan mozgott a Cápák előtt - korábban egy buliappal próbált szerencsét - társát Az álommeló című műsorból ismerhette meg a közönség. A fiatalok 2000 eladott termékkel a hátuk mögött tovább szeretnék bővíteni kínálatukat, illetve terveik szerint a befektetésre kért 12,5 millióból első offline üzletüket is megnyitnák.

A pitch alatt olyasmi történt a Cápák között-ben, amire eddig sosem volt példa, ugyanis Lakatos István felajánlotta, hogy ugyanannyi befektetésért kisebb tulajdonrészért száll be, mint Orbók Ilona. A fiatalok végül elfogadták a Cápák ajánlatát.


A Cápák között eddigi legfiatalabb pitchelőjeként lépett a Cápák elé a 16 éves Nyikonyuk Balázs. A Csipcsiripp Plüssmanufaktúra megálmodója saját, kézzel horgolt termékeit mutatta be a Cápáknak. Motiváltsága, üzleti érzéke és a termék iránti elkötelezettsége meghatotta a Cápákat, akik lenyűgözve hallgatták a középiskolás fiatalember üzleti prezentációját, amelyből az is kiderült, korábban sokan bántották a hobbija miatt.

A vállalkozó a horgolást népszerűsítő oktatócsomagok bevezetésére 2 millió forintot kért, 50 százalék tulajdonrészért. Balogh Levente és Moldován András szinte azonnal ajánlatot tettek 1-1 millió forinttal, 30 százalék tulajdonrészért cserébe, vagyis még kevesebbet is kértek az üzletből, mint amit a Csipcsiripp megalkotója eredetileg felkínált nekik. Ilyenre sem volt még példa az RTL üzleti showműsorában.

Nyikonyuk Balázs végül több pénzzel is távozott, mint amit kért, ugyanis Lakatos István is szerette volna a fiatalember vállalkozását támogatni, így végül a három Cápa 1-1-1 millió forinttal szállt be a plüssök világába, összesen 30 százalék tulajdonrészt cserébe. Moldován Andrást annyira lenyűgözte a fiú, hogy meg is ölelte őt.


Ezzel azonban úgymond nem tudta jóvá tenni azt, amit előtte a ClipCAP feltalálójával tett az üzletember. Mélységesen felháborította a nézőket, amikor Moldován András annyira kemény szavakkal illette a Miskolcról érkezett családapa termékét, hogy a férfi elsírta magát a stúdióban. A megmondóember viselkedése nagyon kiborította az embereket, most a Cápák között közösségi oldalán követelik a sertésmogul leváltását.

Megszámlálhatatlan mennyiségű vélemény érkezett a műsor oldalára, íme néhány példa:

„Levente és Petya legalább emberi módon fejezték ki azt amit gondolnak és valóban jó tanácsokat adtak. András hozta a formáját ebben az évadban különösen ellenszenves...”

„Ezt a bunkó, megmondóember Andrást meddig kell még megtürni a műsorban? Nagyon rontja ennek az egyébként kiváló műsornak a nézhetőségét! Minden egyes Cápa normálisan, tisztelettel bánik a kezdő vállalkozókkal, kivéve Őt! Legritkább esetben fektet be, de mindenkit leiskoláz, kioktat, iszonyú ellenszenves egy alak... Sehol sincs a többi a Cápához, nagyobb a képe, mint a kerete!!!!”

„András ebben az évadban nagyon ellenszenves lett. Bunkó módon viselkedett. Meglehet mondani az igazat de nem mindegy hogy hogyan. Az ötlet jó lenne ha kész lenne. Szegény vállalkozót még szóhoz sem engedték jutni. Megalázta András eléggé. Így nem szabad viselkedni. Ő is kezdte valahol”

„Kirúgatom ezt a paraszt Moldován Andrást a műsorból mit szóltok hozzá?!”

A Cápák között botrányos jelenete alább látható:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás