promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a kíméletlen sertésmogul, Moldován András álomszép exfelesége
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Moldován András volt felesége egy káprázatos, sikeres nő.

FRISSÍTÉS: Moldován Andrá volt felesége, Gabriella cikkünk megjelenése után szerkesztőségünknek jelezte, hogy 15 év házasság után, 2021 decemberében elvált a Cápák között üzletemberétől. A válás okairól nem kívánt bővebben beszélni. Az eredeti cikk alább olvasható.


„Minden sikeres férfi mögött áll egy erős nő”

– tartja a mondás.

Ha a magyar nyelvújítók között néznénk körül ebben a témában, akkor rögtön a magyar irodalmi nyelv atyja, Kazinczy Ferenc jönne szembe velünk, hiszen ő mögötte állt rajongásig szeretett felesége, a gróf Török Zsófiából lett Kazinczyné Török Sophie, akit tulajdonképpen az író-feleségek pédaképének tekintenek.

De nem kell ennyire visszatekinteni a múltba, hogy sikeres emberek mögött álló erős, sikeres nőket találjunk. A Cápák között kíméletlen üzletembere, Moldován András egy gyönyörű nő férje, aki korábban az RTL-en futó, Az első millióm története című műsorban beszélt házastársáról.

„Van egy csodálatos feleségem. Rendkívül tehetséges ember, csomó olyan dologban, amiben én tehetségtelen vagyok. Fantasztikus, amiket létrehoz olyan ügyekben, amikben én egyáltalán nem tudnék létrehozni semmit. Csodálattal nézem, ahogy sikert sikerre halmoz, miközben semmiben nem hallgat rám”

– mondta a sertésmogul, aki hozzátette, hogy esze ágában sem akar megfelelni a feleségének, de ez fordítva is igaz.

Moldován Andás nagyon büszke arra, hogy a felesége ennyire sikeres abban, amit csinál. Bár a nézők úgy ismerhették meg őt az üzleti showműsorban, mint a legkegyetlenebb Cápát, ha megnézzük, milyen rajongással, szeretettel, és büszkeséggel beszél ebben a videóban a feleségéről, rögtön láthatjuk, hogy a sertésmogul egyébként egy nagyon jólelkű ember. Az alábbi videóban néhány képen láthatjátok a feleségét is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás