promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eddig titkolta az RTL, most nyilvánosságra hozták, a nézők lehidaltak a csatorna közlésétől
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL nagyot robbantott a bejelentésével.

Az RTL eddig nem nagyon törte magát azért, hogy berobbantsa a nézettségét egy olyan műsorral, amire nézők százezrei lenne kíváncsi. Nem is nagyon volt rá szüksége, hiszen a 2. és a 3. héten is megverték - nem sokkal - a TV2-t. Nem csoda, hiszen náluk tarol A mi kis falunk és a Cápák között, míg a TV2-n jó ideje haldoklik a Szerencsekerék, ami nemcsak pénteken, de hétfőn is eléggé kiakasztotta az embereket.

Az RTL nem titkolta, hogy terveznek egy kvízműsort, aminek a vezetője Gundel Takács Gábor lesz, de eddig nem lehetett tudni, mikor fog elindulni a formátum. Az viszont már bebizonyosodott, hogy a nézők nagyon várják már Az ugrás-t, hiszen akadnak olyanok, akik a Szerencsekerék helyett kifejezetten erre a műsorra szeretnének átkapcsolni.

Jó hír, hogy nem kell már sokáig várni rá, ugyanis a Hollandiában forgatott Az ugrás nemsokára elstartol az RTL-en. A holland RTL után Az ugrás először Magyarországon lesz látható, ugyanis az RTL Magyarország volt az első külföldi stáb, akik a hilversum-i stúdióban forgattak.

A műsor civil résztvevőinek az lesz a feladatuk, hogy a monumentális stúdióba épített, 5 méter magas hídon átérjenek egyik oldalról a másikra.  A cél - 10 szint megugrását követően 5 millió forint - azonban csak akkor valósulhat meg, ha helyesen választják ki a hídon megjelenő állítások közül azt az egyet, amelyik igaz és annak az állításnak a mezejére ugranak. Ha hamis mezőre ugranak, nyílik a híd és a játékosok a titokzatos mélybe zuhannak.

Az adások futamokból állnak, minden futamban 5 versenyző egyénileg vág neki a hídnak, közülük az első kérdésre a leggyorsabban választ adó lesz a kapitány. Egy futam addig tart, míg mind a 4 játékos vagy maga a kapitány le nem esik a hídról, ebben a pillanatban újabb 5 játékos érkezik a hídra. A kapitánynak az a különleges felhatalmazása, hogy ő döntheti el, hogy a 4 megmaradt játékos közül ki vágjon neki a hídnak; akár magát is választhatja. Ha valaki útközben leesik, a következő játékos - akit a kapitány választ ki - onnan folytatja, ahol az előző abbahagyta. Ha azonban a 9. kérdést az egyik játékos megugorja, azaz az egyetlen helyes, igaz állítást választja ki, a mindent eldöntő 5 milliós kérdés előtt már a kapitány sem szállhat be, ebben az esetben a kapitány eltaktikázta magát és nem lesz lehetősége hazavinni a pénznyereményt.

Az ugrás tulajdonképpen a tájékozottság és a bátorság játéka, ahol az RTL új szintre emeli a kvízműsorokat. Gundel Takács Gábor műsora február 12-étől lesz látható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás