promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sok év után visszatérő sztárműsorvezetővel támad az RTL, a TV2 felkötheti a gatyát a bejelentésük után
Borítókép:  RTL (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már el is indult a jelentkezés az RTL új kvízshowjába.

Vadonatúj vetélkedővel próbálja meg felvenni a versenyt a TV2-vel hamarosan az RTL. A csatorna most bejelentette, hogy már elindult a jelentkezés a The Floor című műsorukba, ami egy látványos és pörgős vetélkedőnek számít, amiben hétről hétre 8 millió forintos nyeremény lel gazdára.

Mint az az RTL közleményéből kiderült, a monumentális díszletben forgó kvízshow Hollandiából indult és a világ számos országát hódította már meg: többek között Olaszországban, Franciaországban és az Egyesült Államokban is sikerrel mutatták be. A The Floor – Csak egy maradhat pedig hamarosan az RTL képernyőjére is megérkezik.

A vadonatúj vetélkedőbe a csatorna azok jelentkezését várja, akik valamely téma nagy ismerői, legyen az környezetvédelem, zene vagy űrkutatás. Ha pedig valaki szakmájából kifolyólag magabiztos egy területen, vagy akár hobbijának köszönhetően különösen jártas egy témakörben, akkor jó eséllyel indulhat a heti 8 millió forintos nyereményért folyó izgalmas küzdelemben.

A The Floor – Csak egy maradhat szereplőválogatása egyébként már javában zajlik, jelentkezni pedig a vetelkedo@scriptedproductions.hu email címen lehet.

A vetélkedő az RTL legnagyobb stúdiójában készül majd, gyártója a Scripted Productions, producere Hámori Barbara, kreatív producere Bányai Gábor.

A műsor részleteiről a Fókuszban is beszámoltak, a riportból pedig kiderült, hogy a játékosoknak elég egyetlen területen kiemelkedőnek lenniük, legyen az zene, történelem bármi, de nem fedhetik fel, hogy pontosan mi az amiben igazán jeleskednek. A kvízshow küzdelmeiben minden héten, péntekre már csak egy versenyző maradhat és ő küzdhet majd meg a 8 milliós heti főnyereményért.

 

Az RTL nem csak ezt a nagy bejelentést tette az utóbbi időben, korábban ugyanis kiderült, hogy a csatornához sok év után visszatér az egyik legismertebb magyar műsorvezető, Gundel Takács Gábor, aki szintén egy kvízműsort fog majd vezetni. A hamarosan induló Az ugrás című műsor résztvevőinek pedig az lesz majd a feladatuk, hogy egy stúdióban felépített, öt méter magas hídon átérjenek egyik oldalról a másikra az 5 milliós fődíjért cserébe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás