promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 egy 20 éves műsor feltámasztásával vágna vissza az RTL-nek? Sokat sejtető válasz érkezett a csatorna részéről
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 megcsinálhatja a saját Sztárboxát.

Kétségkívül a 2023-as év egyik legnagyobb TV-s szenzációja volt, hogy majdnem 20 évvel az első, rekord nézettségeket produkáló Sztárbox után a műsor visszatért  az RTL képernyőjére. A sztárok hétről hétre elképesztőt küzdöttek, a műsor pedig óriási érdeklődésre tartott számot, és ha rövid időre is, de még a konkurens TV2-t is sikerült vele megelőzni a nézettségi statisztikákban.

A műsorban hosszú hetek küzdelmei után végül Berki Mazsi, Brasch Bence, és Molnár Áron tudott diadalmaskodni, az RTL pedig nem sokkal a Sztárbox utolsó adása után be is jelentette, hogy 2024-ben újabb évaddal folytatódik a széria.

A nézők persze azonnal találgatni kezdtek, hogy kik lehetnek a következő évad szereplői, köztük a népszerű rapper Krúbi is, aki a vlogjában például a 2005-ben a műsorban már szereplő Ganxsta Zolee is említette, amiről alábbi cikkünkben részletesen is beszámoltunk.

Ezek után pedig nem is csoda, hogy most felmerült a pletyka, hogy a konkurens csatorna a TV2 is elkészíti a Sztárboxhoz nagyon hasonló műsorát. Ez a hír most azért röppent fel, mert a Media1 és a Gulyáságyú Média közösen végzett kutatómunkájából kiderült, hogy TV2 Ring néven jelentett be a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál (SZTHN) szóvédjegyet (márkanevet) a TV2 Média Csoport . 

A Gulyáságyú Média meg is kereste a TV2 sajtóosztályát, hogy igaz-e, hogy Ring címmel műsort indítanak, ők azonban csak annyit válaszoltak, hogy amennyiben új műsor indul a TV2-n, arról időben tájékoztatják a nyilvánosságot, ám a lap szerint a TV2 Ring védjegy elég egyértelmű jele annak, hogy az szóban forgó pletykák igazak lehetnek, a csatorna pedig mint látszik nem is cáfolta az értesülést, igaz nem is erősítette meg azt.

A TV2 egyébként 2003 körül már rendelkezett Ring címmel bokszműsorral, amit egykoron Gundel Takács Gábor vezetett és több rész is megtalálható belőle például a YouTube-on.

Hogy a műsornak valóban érkezik-e a folytatása az még továbbra is kérdés, mi azonban kicsit sem lennénk meglepve azon, ha a TV2 az RTL sikerén felbuzdulva egy a Sztárboxhoz kísértetiesen hasonlító műsorral rukkolna elő.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás