promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Folytatódik a Sztárbox? A népszerű rapper elárulta kinek verné szét a fejét, sokan többször is visszatekerték a felvételt
Borítókép:  Youtube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alig másfél hónappal az aréna koncert előtt alaposan elszabadultak az indulatok.

Az idei év nagy TV-s szenzációja volt, hogy majdnem 20 évvel az első, rekord nézettségeket produkáló Sztárbox után visszatért a műsor az RTL képernyőjére. A több hétvégére húzott ''sport show' óriási érdeklődésre tartott számot, ha rövid időre is, de még a konkurens TV2-t is sikerült vele néha megelőzni a nézettségi statisztikákban.

A műsorban végül Berki Mazsi, Brasch Bence, és Molnár Áron tudott győzni, és diadalittasan a magasba csapni - utóbbi pedig nemrég kemény szavakkal illette Krúbit a közéleti szerepvállalása miatt. A rapper köztudottan szeret odaszólogatni dalszövegeiben és koncertjein az összes politikai erőnek, legyen az kormánypárti vagy ellenzéki.

A nézők között persze rögtön elindultak a találgatások, hogy mégis kit látnának szívesebben jövőre a ringben, mert ilyen nagy siker után nem is kérdés, hogy lesz folytatás. A találgatások között sok híresség neve felbukkant, vagy azért, hogy szurkolhassunk nekik, vagy épp ellenkezőleg, hogy lássuk ahogy alaposan elverik.

A műsor egyik győztese annak idején, még 2005-ben Ganxsta Zolee volt, most az ő neve is előkerült, mikor Krúbi bejelentkezett az első vlogjával, amit itt tudtok megnézni:

A népszerű rapper, hiphop előadó épp nagy erőkkel készül a január végi Aréna koncertjére, és ennek alkalmából indított VLOG-ot, hogy a rajongók beleshessenek kicsit a kulisszák mögé - azóta már megnézhető a második rész is, amit cikkünk végére is beillesztünk. Krúbi a VLOG-ban elárulja például, hogy az Aréna koncertek szervezése általában hogyan szokott működni a gyakorlatban, és hogy ők miben térnek el ettől. Az általános gyakorlat, hogy a koncertszervező iroda leszerződik az előadókkal, akik tulajdonképpen eladják nekik produkciót, Krúbiék esetében azonban nincs ilyen közvetítő, teljes mértékben maguk szervezik a fellépést, aminek ugyanakkor értelemszerűen megvan a rizikója is.

A videó legvégén Krúbi rajongói kérdésekre válaszol, az egyik ilyen kérdés pedig úgy szól, hogy mi lenne az álom Sztárbox meccse? Ebből is látszik, hogy a műsor nagyon megmozgatta a nézők fantáziáját.

Innen gyorsan oda terelődik a szó, hogy ő személy szerint kit verne el, ahogy fogalmazott, az illetőnek  „szétb*szná a fejét”, de hogy pontosan kinek, az végül nem derült ki, mert kisípolták Arra a kérdésre, hogy Ganxsta Zolee ellen kit állítana ki, ugyanaz az illető jutott eszébe, akit az előbb is mondott, összesen háromszor kellett kisípolni a titokzatos figura nevét.

A vicces jelenet legalább annyira bosszantó, mint amennyire szórakoztató, így sokan a szájáról leolvasva próbálták leolvasni, mégis kire gondolhatott. Te le tudtad olvasni?
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás