promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme a lista: Ők lesznek a Sztárbox 2024-es versenyzői?
Borítókép:  Youtube - Indexhu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Leteszem a hajam, olyan nevek szerepelnek a listán.

Most vasárnap véget ért Magyarország egyik legnézettebb és legnépszerűbb műsora, a Sztárbox. A szigorú felkészüléssel és brutális bunyókkal tűzdelt műsor végén három győztest avattak: ez Brasch Bence, Berki Mazsi és Molnár Áron lettek. Az RTL bejelentette, hogy a széria jövőre is elindul, ám a versenyzők kilétét egyelőre homály fedi. Mi azonban utánajártunk a dolognak és van néhány érdekes elméletünk, van olyan teória, amelyet pedig a Facebook csoportokban és a kommentszekciókban suttognak.

Általánosságban elmondhatjuk, hogy a nézők kétféle embert látnának legszívesebben a szorítóban: a kedvenc sztárok az egyik vonal, ahol szeretnének szurkolni, a végén pedig az adott celebbel átélni a győzelmi piilanatot. A másik vonal, aki utálat alapján küldene be szereplőket a ringbe, akiket szeretne ha jól elvernének és lehetőleg semmiképpen se nyerjen meccset.

De kik is ezek, milyen nevek merülhetnek fel a Sztárbox 2024-es indulása kapcsán?

A női szekcióból több lehetséges jelölt is akad. Rengetegen örülnének, ha Tóth Gabi elvállalna egy ilyen felkérést, de erre valószínűleg nem fog sor kerülni. Akit el tudnánk képzelni gond nélkül a szorítóban az Hódi Pamela, de számunkra a nagy esélyesek között van Gáspár Evelin, vagy akár Schobert Lara is. Nagyon szívesen megnéznénk egy Köllő Babett harcot is, de vélhetően a Sztárban Sztár dívájától ez a fajta erőszakosság igencsak távol áll.

Aki egészen biztosan nem okozna csalódást az Tóth Andi, vélhetően nem lenne olyan ellenfél, akit ne tudna papírzsebkendő könnyedséggel széttépni. Aki szinte a ringbe született és egy bulldózer erejével tarolná le az ellenfelét, az Stana Alexandra, aligha merne bárki kiállni a kőkemény táncosnő ellen. Valószínűleg rengetegen drukkolnának Mikes Annának is, de kételkedünk abban, hogy az őzikeszemű törékeny szépség ilyen kihívásokra vágyna. Valószínűleg a szuperszexi Sydney van den Bosch sem okozna csalódást, de Balogh Edina is derekasan helytállna, csak hogy idén is legyen barátok köztös induló.

Férfiak tekintetében is se eleje se vége a listának. Én személy szerint baromira kíváncsi lennék, hogy Fördős Zé milyen lenne boxkesztyűben, de ez az álmom valószínűleg nem válik valóra: valószínűleg túl aranyos lenne ahhoz, hogy valóban kemény boxmeccset vívjon. Nem úgy, mint országunk másik híres séfe: nem lepődnénk ha Krausz Gábort megkeresnek a következő széria alkalmával és tánctudása után most a bunyózás képességét sajátítaná el. Simán oda tudjuk képzelni a ringe G.w.M-et és LL Juniort is, aki akár még Dárdai Blankát is hozhatná magával női indulónak. Különösen nagy lenne a poénfaktor benne ha ismét elővennék Majkát és újráznának egyet (mivel ő szerepelt a legelső Sztárboxban sok-sok évvel ezelőtt).

A Dancing with the Stars szereplői közül amúgy mást is el tudnánk képzelni éles helyzetben: egy Marics Peti, de egy Csuti ökölharc is elég parádésan tudna kinézni. Lengyel Tamás is remek formában van és mindene adott hozzá, hogy remekül teljesítsen, de szerintünk ByeAlex sem okozna csalódást és laza eleganciával tudná kiütni az ellefelét. Vélhetően Vastag Csaba is kemény ellenfél lenne, az pedig, hogy Gáspár Laci még nem szerepelt ilyen műsorban, az egyenesen érthetetlen.

Egyelőre ez mind csak feltételezés, a tényleges listával még jó ideig várnunk kell. Te kit látnál szívesen a rigben?

Ha kicsit nosztalgiáznál, akkor itt van egy remek összefoglaló az idei Sztárbox döntőjéről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás