promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Gáspár Laci csúcsmodern otthona, az állad is le fog esni a képektől
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi felvételek került ki az internetre.

Mindig imádjuk, ha egy híresség, valami nagyon bensőséges dolgot oszt meg magáról. Egy új ház vagy lakás bemutatása épp ilyen, most éppen Gáspár Laci, énekes, az X-Faktor elmúlt szériáinak egyik legkedveltebb zsűritagja mutatta meg új otthonát.

Az elmúlt években eszméletlenül megjött az embereknek a kedve, hogy saját lakásaikat vagy házaikat felújítsák, szinte mindenki a maga kis dizájnre lett otthon, és így a felújítások is fénykorukat élik. Korábban több statisztika is napvilágot látott, hogy a covid kezdetével és a karantén után bizony megugrott a fővárosból kiköltözők száma is. A home office rendszeresítése is ebbe az irányba mozdította az embereket. Sokan gondolkodnak most is ingatlanvásárláson vagy éppen régi ingatlan felújításában. Ezért nagyon sok embert érdekel, ha egy híresség is bevállalja, és megmutatja kívülről,

esetleg belülről is a házát.

Nagyon jó ihletforrás is lehet egy-egy ilyen körtúra otthonokban. Korábban amúgy nagyon sok sztár megmutatta újdonsült otthonát, Puskás Peti és Dallos Bogi ízléses házáról rengeteg videó van fent a fiatalok közösségi oldalain, Istenes Bence és Csobot Adél pedig úgy mutatják meg a készülő otthonukat, hogy bemutatják mindenkinek a felújítás nehézségeit is, nagyon izgalmas kis YouTube-videókat állítanak össze a közönségnek, amelyek igen hasznosak is lehetnek.

Gáspár Laci az Instagram-oldalára tett fel egy nagyszerű képsorozatot, amelytől tuti, hogy leesik majd az állad is. Így néz ki Gáspár Laci új otthona:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás