promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bilincsbe verve vitték el a Sztárbox versenyzőjét, ittas vezetéssel vádolták
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rendőrök tartóztatták le a Sztárbox versenyzőjét.

Az idei évadban a nézők alig tudnak választani a remekebbnél remekebb műsorok között: bár a TV2 jó ideig vezette a nézettségi versenyt, az RTL is bekeményített. Műsorra tűzte az Árulókat, amely hatalmas sikerrel futott, de ugyanekkora érdeklődéssel nézik a Sztárboxot is az emberek, amelynek minden része tartogat valami meglepetést.

Nem olyan régen Dobos Evelin jelentette be, hogy egy betegség miatt nem biztos, hogy részt tud venni a meccsen, ez egyébként még ebben a pillanatban is kérdéses. Aztán Molnár Áron kezdett üzengetésbe Rácz Jenővel a közelgő meccsük miatt. De nem most kerül először szóba Rácz Jenő neve: Istenes Bencével való vitájuk akkora volt, hogy a Holdról is lehetett látni, illetve rengetegen orroltak a szakácsra amiatt is, amiért agresszíven kiütötte Kabát Petit.

Az exfocista súlyos sérüléseket szenvedett, már a kiütés után is kritikus pillanatok uralkodtak a stúdióban, párja hisztérikus sírás közepette rohant fel szerelmével, akinek végül műtétre is szüksége volt, erről így nyilatkozott Instagram oldalán:

A 32 év foci alatt annyi sérülést nem szenvedtem el, mint amennyit 5 hónap alatt a box során!!!(hüvelykujj törés, eszméletvesztés, bordatörés, térdműtét)

Azonban valószínűleg volt olyan, amikor Kabát Peti még ennél is jobban aggódott, nevezetesen amikor a rendőrséggel került összetűzésbe.

Kabát Petit bizony letartóztatták és ittas vezetéssel vádolták, mindezt pedig párja jóvoltából szenvedte el. Egy időben nagy divat volt a Kész átverés című műsor, melyben ismert embereket húznak csőbe és lökik őket olyan kellemetlen szituációkba, hogy lángoló képpel néztük a televíziót és nem tudtuk hogy sajnáljuk-e a szerencsétlen áldozatot, vagy hahotázva nevessünk.

Szegény exfocista is egy ilyen csúnya tréfának esett áldozatul és akik a szerepeket alakítják egészen zseniálisak, a végsőkig elmennek és olyan hihető az egész, hogy ezt lehetetlen lett volna nem elhinni.

A nagyon vicces poénvideót és Kabát Petit Bilincsben itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás