promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dobos Evelint Trónok harcába illő hazugsággal vádolják a Sztárbox kapcsán - tényleg képes lenne ilyenre az angyalarcú színésznő?
Borítókép:  Youtube - lilulandshop
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon durva dolgot állítanak egyes nézők és meg is magyarázzák: egyre többen osztják a vad elméletet.

Tegnap tévétörténelmi pillanatnak lehettek szemtanúi az RTL nézői: hosszú kihagyás után ismét Sztárbox döntőt vetítettek a főműsorsávon és bizony túlzás nélkül mondhatjuk: rengetegen izgulták végig az este során lejátszott három meccset. Mindenki latolgatta az esélyeket, mindenkinek volt kedvence, de azt kijelenthetjük, hogy sok meglepetéssel zárult az este.

Brasch Bence és Árpa Attila igazán kemény és férfias meccset vívott, amelybet Bence a második menetben kiütéssel megnyert, ezzel elég sok embert megdöbbentve.

Molnár Áron és Rácz Jenő csatája sem tartott sokáig, Áron az első menetben megkínálta a séfet egy olyan ütéssel, amiből már nem állt fel, így egyértelmű volt a győztes.

Nem így a női szekcióban, ahol Dobos Evelin és Berki Mazsi feszültek egymáshoz és végigküzdötték mind a négy menetet. Végül pontozással Berki Mazsit hozták ki győztesnek és ezzel vége is volt a viadalnak, gondoljuk nagy naivan. Evelin azonban igencsak csípi a tévénézők szemét, ahogyan arról mi is írtunk, már a Nyári Diával vívott meccse közben is csalással vádolták meg, ugyanis speciális fejvédőt viselt és többen arra gyanakodtak, hogyha ez nem is adott plusz védelmet a Tündérkert sztárjának, Diát viszont akadályozta, a sisak többszöri igazítása miatt amikor félbe kellett hagyni az ütéseit.

Bár most nem Evelin került ki győztesen a szorítóból, így sem úszta meg a véresszájú nézői kommenteket. Az egyik legnagyobb bulvárcsoportban külön posztot indítottak a meccsnek és a nézők minden dühüket kiadták, amely egy érdekes elmélet kelt szárnyra. Evelin a saját Instagram oldalán nem sokkal a meccs előtt még infúzióra kötve aggódott, hogy egyáltalán el tud-e menni a meccsre, majd rá nem sokkal jelezte, hogy csodák léteznek és ringbe száll. Rengeteg néző szerint a betegsége megjátszott volt, amolyan jó fogás, hogy amennyiben ő nyer, akkor hős legyen azért, mert ilyen állapotban is lehozta a meccset, ha pedig veszít, akkor szintén ugyan emiatt, de sajnálják. Összefoglalva: Mazsinak esélye sem volt győztesen kijönni, a nézői szimpátia mindenképpen Eveliné.

Természetesen ezekről nem lehet tényként beszélni és az igazsághoz hozzátartozik, hogy bőven akadt az ellentáborból is: aki szerint Evelin példaértékűen boxolt.

Akárhogy is van, ez az idei Sztárbox tele volt konteókkal, botrányokkal és balhékkal, szóval döntött a csatorna: 2024-ben is megrendezik, de a népharag és az indulat valószínűleg még az idei meccsekkel kapcsolatban is lángolni fog egy ideig.

Amennyiben szeretnéd hallani Evelin véleményét a felkészülésről, boxról, rajongókról és ellenlábasokról, akkor azt a videóra kattintva megteheted:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás