promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi könyörtelen képekkel üzent Dobos Evelinnek: lehet ismét kórházba kerül a Tündérkert színésznője?
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan aggódtak Dobos Evelin állapota miatt, aki kórházba került a héten, az utolsó pillanatban végül mégis vállalta a küzdelmet.

Dobos Evelin váratlanul kórházba került a héten, és ez komoly kérdéseket vetett fel a vasárnapi döntővel kapcsolatban. A hírek szerint egy vírusos megbetegedés fektette két vállra, és sokáig bizonytalan volt, hogy ki tud-e majd állni a ringbe Berki Mazsi ellen a fináléban. A színésznő Instagram-oldalán követőinek üzent a kórházból, elmondva, hogy a betegség nagyon megviselte, de bízik abban, hogy a kezeléseknek köszönhetően hamarosan felépül. 

Berki Mazsi miután értesült a történtekről, telefonon kívánt mielőbbi jobbulást Evelinnek,

mivel nyilvánvalóan nem szeretné, hogy a bacik üssék ki a műsorvezetőt helyette.

Szerencsére a történet pozitív fordulatot vett ma reggel, miután Evelin remek hírről számolt be. Instagram-posztjában megosztotta, hogy 28 órával azután, hogy kórházba került, már vissza is húzta a bokszkesztyűt, és remekül érezte magát az edzésen. Tehát csodával határos módon sikerült felépülnie, és 100%-ot bele tud tenni majd a meccsbe. Evelin nagyon hálás a Semmelweis Klinika sürgősségi osztályának, nekik is megköszönte a visszatérést.

Egy órával azután, hogy Evelin megtette a bejelentést, Mazsi is üzent a rajongóknak, lelkesen várja a mai küzdelmet. Látszik, hogy nagyon felkészült és koncentrált, ennek a mérkőzésnek bizony csúnya vége lehet. Mint írta:

"Elérkezett az utazásom utolsó állomása ebben az évben. Anna azt mondta nekem, hogy nem a cél a lényeg, hanem az út ami odavezet. Hálával & köszönettel tartozom MINDENKINEK!"

A versenyzők már a selejtezők során is komoly ellenfeleket győztek le, úgyhogy nem lett volna valami szép, ha így ér véget ez a menetelés. Mazsi Janicsák Vecát és Megyeri Csillát ütötte ki, míg Evelin Nyári Diát és Sáfrány Emesét küldte haza. A ma esti döntő tehát izgalmas és váratlan fordulatokat ígér, hiszen mindkét versenyző készen áll a küzdelemre.

A Sztárbox rajongói izgatottan várják, hogyan alakul majd a mérkőzés, és ki fogja elhódítani a bajnoki övet a vasárnapi fináléban. Árpa Attila Brasch Benceével, Rácz Jenő pedig és Molnár Áronnal fog kesztyűzni.

Berki Mazsi a közelmúltban egyébként őszintén vallott arról, hogy Berki Krisztiánnal közös életük nem mindig volt olyan felhőtlen, mint amilyennek tűntek, sokszor anyagi gondokkal küzdöttek, de Mazsinak manapság már nincs ilyen problémája, drága luxusingatlanokat nézeget a Facebook bejegyzései alapján. Hajdú Péterrel készült beszélgetésének rövid kivonatát itt tudjátok megnézni, de mi is beszámoltunk róla részletesebben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás