promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi börtönbe kerülhet Krisztián miatt, milliókkal verték át az embereket
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi mindenkit átvert Krisztiánnal, több százmillióval károsították meg az embereket.

Akik tényleg elhitték, hogy Berki Krisztián luxusélete valódi volt, azok most nagyot nézhettek. Berki Mazsi ugyanis Hajdú Péter beköltözős YouTube-műsorának vendége volt, és kendőzetlen őszinteséggel mondott el mindent, ami vele és Krisztiánnal kapcsolatos.

A 2 órás adásban többek között fény derült arra, hogy Mazsi valaha is megcsalta-e Krisztiánt, hogy Krisztián milyen titkos találkozóra rohant el kislánya születése után, hogy miért bérelt magának még egy lakást, hogy öngyilkos lett-e a néhai celeb, de még arra is, hogy amikor élőben közvetítették a kis Emma születését, az kamu és átverés volt. Bár már a videó közzététele után felmerült, hogy Krisztián és Mazsi százezreket húztak le sok-sok millió forinttal, de mind ez idáig ezt senki sem tudta bebizonyítani.

Ám Mazsi most színt vallott Hajdú Péternek, beismerte, hogy késleltetett felvételről ment az "élő közvetítés"; mikor elindították a videót, akkor Mazsi már a karjában fogta újszülött gyermekét.

Berkiék szülésére a világ 50 országából 195 ezren voltak kíváncsiak, akik fejenként 1490 forintot fizettek azért, hogy figyelemmel kövessék az özvegy vajúdását. Vagyis majdnem 300 millió forintot keresett a házaspár egy hazugsággal.

Ez egyértelműen csalás, megtévesztés, és még inkább lehúzás, hiszen az emberek fizettek valamiért, amit nem abban a formában kaptak meg, ami be lett nekik ígérve.

„Egyébként nem élőben ment, mert nem engedtem, hogy élőben menjen. Mondtam, ha komplikáció lép föl, én nem fogom sem magamat, sem a gyermekemet kitenni annak, hogy ország-világ előtt bármi legyen. Késleltetett élő volt. Tehát miután megszületett Emma és minden rendben volt, utána engedtem meg, hogy elinduljon az adás”

- hangzott el Hajdú Péter műsorában a vallomás, de Mazsi abban a pillanatban bele sem gondolt, hogy ennek a beismerésnek milyen következményei lehetnek.

Nem túlzás azt mondani, hogy Berki Krisztián özvegye akár börtönbe is kerülhet emiatt, a Blikk által megkérdezett büntetőjogi ügyvéd szerint ez már nem szabálysértésnek, hanem bűncselekménynek minősül.

„Különösen nagy értékre elkövetett esetben törvény szerint a büntetési tétel 2-től 8 év. Különösen nagy kárnak az számít, ha 50 és 500 millió forint között van az adott összeg. (...) Ha tényleg elindulna egy nyomozás, akkor az lesz a kérdés, hogy a Berki Mazsinak van-e felelőssége egyáltalán, vagy elkövetője-e egyáltalán a bűncselekménynek. Csalás esetében azt kell bizonyítani, hogy valaki tudatosan, szándékosan tévedésbe ejtett valakit. Például tévedésbe ejtette-e ezeket az embereket, akik úgy hitték, élőben lesz a szülés közvetítve. Az egy fontos kérdés, hogy ő akkoriban hirdette-e bárkinek, hogy élőben lesz közvetítve a szülése”

- mondta dr. Györei Péter, aki hozzátette, hogy ha nem Mazsi mondta ezeket a dolgokat, akkor nem ő verte át az embereket, vagyis nem lehet érte megbüntetni; csak abban az esetben, ha ő mondta azt Krisztiánnak, hogy ezt közölje a nyilvánossággal.

Szóval Berki Mazsi most komoly bajba kerülhet emiatt, és ez csak egyike a meredek, őszinte kijelentéseknek, amiket a műsorban tett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás