promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Öngyilkos lett Berki Krisztián? Mazsi kimondta az igazságot, kamerák előtt vallott színt az özvegy
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi nem bírta tovább cipelni a titkát: az egész országot megtévesztette Berki Krisztián és felesége.

Aki nyomon követi Hajdú Péter munkásságát, az tudja, hogy a műsorvezető nem finomkodik a kemény kérdések feltételével. Ez önmagában még nem tenné jó interjúztatóvá, de valahogy a díszlet, a kisugárzása és a határozottsága miatt olyan módon nyílnak meg neki a vendégei, hogy sok éve elfeledett titkok, soha el nem mondott viták és konfliktusok, szívszorító fájdalmak kerülnek napvilágra, melyekről addig maximum a legközelebbi családtagoknak beszéltek az érintettek.

A beköltözve Hajdú Péterhez adásaiban már több A listás híresség is feltűnt, akikkel emlékezetes diskurzusokat folytatott a műsorvezető, nézettségei adatai remekek: a televíziós műfajt sikerült átültetnie a Youtube platformjára, úgy, hogy a minőségből és a profizmusból, valamint a formátumból mégis érződik a tévés behatás.

A legutóbbi vendég Berki Mazsi, Berki Krisztián özvegye volt és bár eddig csak egy két perces előzetes került fel a Youtube csatornára, ez már elég volt ahhoz, hogy felrobbanjon az internet.

Berki Mazsi széles mosollyal érkezik Péterhez, azonban az események gyors fordulatot vesznek és nehéz témák kerülnek elő. A rövid videóból kiderül, hogy Mazsi számára alapvető érték az, hogy fel tudjon nézni a párjára és nyilván adta magát a kérdés: Krisztiánra fel tudott-e?

Egy időben igen.

Hangzik el Mazsi határozott válasza, de azt is hozzáteszi, hogy a vége felé sajnos nem volt jellemző a szerelmükre ez a fajta érzés, mivel állítása szerint Krisztián túlságosan valótlan képet mutatott a külvilágnak, sok volt a megjátszás és a felesleges fényezés, amely rányomta a bélyegét az életükre.

Volt, amikor nem tudták, hogyan fogják kifizetni az albérletüket - folytatja a sokkoló történetet.

Még soha senkinek nem mesélt erről és valóban: a fényűző pompa mellett amit közvetítettek, ez valóban meglepő információ.

Mesélt arról is, hogy meglátogatta Berki Krisztiánt a halottas házban és ajándékot is vitt neki, de a boncolási jegyzőkönyv is szóba került, amelynek a tartalmát és a benne olvasható információkat senkinek sem mondta el.

Végül Hajdú Péter végül odaér a beszélgetésbe, ami sokakat érdekel és rengetegen kerülgetik a témát: Öngyilkos lett-e Berki Krisztián? Mazsi arca és habozása pedig szinte válaszértékű, de azt, hogy pontosan mit felel erre a borzasztóan érzékeny és nehéz kérdésre, csak péntek este tudhatjuk meg.

Az előzetest ide kattintva tudod megnézni, valóban felkavaró tartalom:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás