promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csodanőre fogyott Berki Mazsi, büszkén mutatta meg amazontestét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi durván lefogyott, most először mutatta meg új alakját.

Berki Mazsi egy megosztó híresség, és állandóan a kommentelők kereszttüzében van: míg az egyik oldal folyamatosan keresi a lehetőségeket, hogy újra be tudják támadni valamivel, a másik oldalon azok a támogatói vannak, akik hajlandók kiállni mellette és megvédeni őt a kommentszekcióban. Berki Krisztián özvegyének szüksége is volt most a támogatásra, hiszen a rosszakarók megint találtak egy rést a pajzson, és ezt alaposan ki is használták.

Mazsi most úgy döntött, elindítja a saját vállalkozását, és gyermekholmikat fog árulni egy online webshopban: itt többek között ruhát, játékot, és egyéb kiegészítőket lehet majd vásárolni. Persze a szemfüles internetezők most is találtak valamit, amibe bele tudtak kötni - a hirdetés szövegében szúrtak ki egy bolhányi bakit, amiből azt elefántot csináltak:

„Megnyílt Berki Mazsi online gyermek webshopja!”.

Az internetezők szerint a webshop már amúgy is egy online dologra utal, tehát nem kellett volna már elé az online, illetve a 'gyermek' részével is problémájuk volt.

„Mit jelent az, hogy online gyermek webshop?”

„De ezzel azt szeretné mondani, hogy itt gyerekeket lehet vásárolni? Ráadásul ez egy online webshop”

- írták a kommentelők.

Berki Mazsinak persze sem ideje, sem kedve ezekkel a rosszakarókkal foglalkozni; a munka mellett időt szakított a pihenésre is a tengernél. Itt készült róla az alábbi fotó, ami bizonyítja, hogy az özvegy mennyire lefogyott az elmúlt időszakban. Berki Mazsi gyakorlatilag egy csodanő lett a fogyása és a plasztikai műtétje után, és most már büszkén mutatja meg amazontestét akár fürdőruhában is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás